Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SanFierroMC

Plajerek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cIeSqvB.png

­

1003314375856751242020.png

Wersja serwera: 1.8.x

Sloty: 120

IP: serwerygb.pl (główne lobby serwera)

Premium: Niewymagane

Zwierzęta: Nie

Potwory: Nie

PVP: Tak(w lesie)

1487114375850881242020.png

Witaj! Czy chciałeś kiedyś zagrać na serwerze real life z elementami GTA:SA? Tak? To dobrze trafiłeś!

Na naszym serwerze możesz kupić auto,prawo jazdy,dowód osobisty,bronie,domy i długo by tak wymieniać.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam dalej :)

6046414375850881242020.png

Na serwerze musisz być sprytny i mądry ponieważ możesz złamać nogę spadając z wysokości ,zatruć się żywnością bądź zostać zabitym przez wrogów i bandytów

w lesie i jego okolicach.Niesamowite bronie pomogą ci w walce ale pamiętaj niektóre przedmioty wyglądają niepozornie a mogą być śmiertelną bombą! System nawadniania o który musisz dbać to dodatek urozmaicający grę, poniżej znajduje się lista tych napoji.

9239914375850881242020.png

Posiadamy system wody który doda smaczku do gry! Musisz pamiętać żeby nie dobił do 0 bo umrzesz! 1 Punkt wody tracisz co 60 sekund

ale nie martw się masz ich aż 100! Oto lista napoji które możesz wypić,różnią się tylko ceną i ilością dodawanych punktów.

CocaCola > Woda: +1

7UP > Woda: +5

Fanta > Woda: +5

Mirinda > Woda: +5

Pepsi > Woda: +1

Sprite > Woda: +5

Lipton Ice Tea > Woda: +5

Monster > Woda: +15

RedBull > Woda: +15

0nrF8xy.png

6327214375850881242020.png

Serwer wzorujemy na MTA:SA więc możecie tam spoktać komendy podobne do tych z MTA:SA

Na przykład: /pomoc,/poradnik,/administracja,/gracz,/vip i inne które pomogą ci ogarnąć się w świecie SanFierroMC

NRhqCbf.png

4031614375850881242020.png

Jeśli mamy sporo $$ możemy kupić se pokój w hotelu,dom,sklep lub działkę! Pamiętajcie także o nowościach takich jak telefon!

Oto co zawieta telefon:

akbJfbD.png

1-Pogotowie

2-Policja

3-Straż Pożarna

4-Taxi

5-McDrive(Mac Donald)

2929314375850881242020.png

Przydatne informacje

- wypłaty dla graczy pracujących są co 15 minut o wysokości 150zł, natomiast dla VIP 250zł,

- aby dostać się do pracy głównej należy napisać podanie na forum,

- żeby posiadać auto potrzeba prawo jazdy oraz dowód osobisty

- do prowadzenia samochodu wymagane jest prawo jazdy - aby je zdobyć należy posiadać dowód osobisty,

- w kasynie możesz zarobić krocie ale też musisz uważać by nie stracić majątku!,

- zjedzenie surowego mięsa przez gracza spowoduje zatrucie. W pomocy przychodzą leki,

- spadnięcie gracza z wysokiego punktu może doprowadzić do złamania, aby jemu zapobiec należy wyposażyć się w bandaż,

- telefon umożliwia wezwanie karetki pogotowia, straż pożarną, policję, taksówkę bądź zamówienie jedzenia z McDonald'a,

- do wykonywania prac nie jest wymagana obecność osób trzecich

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, ile jeszcze razy założysz ten sam temat z tym samym serwerem, po co zamykałeś tamten, jak tu jest to samo w prezentacji?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Otóz, pierwszym real lifem był nieistniały już serwer - PolandCraft, potem znany jako serwerownia i odrębny serwer RL był Metropolic, więc przestańcie klamać.
Co do tematu:
Mapa jest...

większość budynki do siebie podobne, do san fierro zbyt podobne nie jest, co do techniki serwera wszelkie dodatki są bardzo ciekawie zrobione i mi się podoba.
6/10.

EDIT: Proszę spojrzeć na tablistę ;)

bannergif.gif

Opublikowano

@DoriiSuperPies przepraszam bardzo ale czy widzisz gdzieś W PREZENTACJI zdanie co mówi, że to pierwszy serwer Real Life? Nie mówimy tutaj o postach.Więc w czym kłamiemy? Co do budynków tylko KILKA jest podobnych do siebie a nie WSZYSTKIE tak jak Powiedziałeś.Dziękuję za tak dobrą ocenę.

Opublikowano

@DoriiSuperPies przepraszam bardzo ale czy widzisz gdzieś W PREZENTACJI zdanie co mówi, że to pierwszy serwer Real Life? Nie mówimy tutaj o postach.Więc w czym kłamiemy? Co do budynków tylko KILKA jest podobnych do siebie a nie WSZYSTKIE tak jak Powiedziałeś.Dziękuję za tak dobrą ocenę.

Przecież dałeś ss na którym wyraźnie jest napisane.

rTKI0zg.jpg

Na serwerze prawie nikt nie gra, za bardzo nic nie dodajecie. Plus te pliki + mapa są udostępnione na mpc.

Bo widziałem już taki sam serwer. Nie ma to przyszłości.

Ps: Dori pierwszym serwerem był myhpspl

@MrNygus

Dlaczego nie polecasz? Przecież byłeś tan administratorem czy coś

Opublikowano

Przecież dałeś ss na którym wyraźnie jest napisane.

rTKI0zg.jpg

Na serwerze prawie nikt nie gra, za bardzo nic nie dodajecie. Plus te pliki + mapa są udostępnione na mpc.

Bo widziałem już taki sam serwer. Nie ma to przyszłości.

Ps: Dori pierwszym serwerem był myhpspl

Real Life czyli prawdziwe życie bardziej dosłownie niż RP - RolePlay. Hapel jest serwerem RP ale o Harry'm Potter'ze, którego serdecznie nie polecam :)

Dla kumatych pozdrowienia / były H@ HPsPL

Opublikowano

No powiem tak, serwer ciekawie urozmaicony, ze strony dodatków nie mam się czego przyczepić. Jedynym mankamentem jest to, że zarabiamy zbyt wolno by cokolwiek kupić. Sytuacja wygląda tak, że gracz zdąży zebrać jakieś 20-30 dolców, zamienić je na monety serwerowe (1 moneta = 10$) i kupić jakieś żarcie gdy w tym samym momencie trzeba kasę na picie, a jak zbierzemy na picie to znów trzeba na żarcie. Tym systemem nigdy nie uzbieramy kasy na działkę czy nawet na wynajęcie domu. Pół nocy siedziałem by kupić prawko (1000$) i samochód (4000$) a nadal nie mam kasy a statystyki po mniej niż 10 punktów co jest niebezpieczne. Bo zgon następuje przy 5 punktach a nie jak autor tematu napisał przy 0. Zwiększcie ten zarobek. Tragedia. Jestem zmuszony wydać surową ocenę, 4/10.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...