Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cheatów No-Lifa666 do Minecrafta

Szymon2410

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam czitów do Minecrafta o których wspomniał Nolif w tym filmie: 

dsd

Bo nie rozumiem jak on to mówi czy Slick czy Sick(lenny) A więc jak by ktoś wiedział jak się nazywają byłbym bardzo wdzięczny a może w przyszłości bym się jakoś odwdzięczył czy coś :P

EDIT: Znalazłem to http://www.wizardhax.com/2014/02/23/minecraft-propvp-1-7-x-hacked-client-prometheus-download/

Edit2: To jednak nie to :/
Edit3: To to https://www.youtube....h?v=1DljF6Bv7Sc is working ! :D

Opublikowano

Tak, było coś takiego na nowsze wersje. Prometheus, korzystałem z niego dla testów i bardzo przyjemny. Początkowo po włączeniu stref z jakieś 20 sekund będą ostry ścinki, ale zmienia się kod,

potem będzie normalnie śmigało. Natomiast nie wiem, czy dasz radę znaleźć download. Ja sam dostałem od kolegi, bo na internecie chyba wykasowali.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak, było coś takiego na nowsze wersje. Prometheus, korzystałem z niego dla testów i bardzo przyjemny. Początkowo po włączeniu stref z jakieś 20 sekund będą ostry ścinki, ale zmienia się kod,

potem będzie normalnie śmigało. Natomiast nie wiem, czy dasz radę znaleźć download. Ja sam dostałem od kolegi, bo na internecie chyba wykasowali.

Jak wykasowali?

Wystarczy wpisać Prometheus mc i już ci wyskakuje.  ;)

Opublikowano

Jak wykasowali?

Wystarczy wpisać Prometheus mc i już ci wyskakuje.  ;)

Jeśli jest, to bardzo fajnie. Pamiętam, że ostatnio jak go szukałem, to nie działały downloady i kolega mi musiał wysyłać. Mówił, że pousuwali. Cóż, albo przywrócili, albo był to chwilowy błąd.

Opublikowano

Jeśli jest, to bardzo fajnie. Pamiętam, że ostatnio jak go szukałem, to nie działały downloady i kolega mi musiał wysyłać. Mówił, że pousuwali. Cóż, albo przywrócili, albo był to chwilowy błąd.

Tak wszędzie już linki nie działają ale jest jeszcze kilka for gdzie link działa.  ;)

Opublikowano

O to chodzi? http://www.wizardhax.com/2014/01/07/minecraft-1-7-2-1-7-4-hacked-client-prometheus-download/ 

Tak wszędzie już linki nie działają ale jest jeszcze kilka for gdzie link działa.  ;)

To działa chyba. http://www.wizardhax.com/2014/01/07/minecraft-1-7-2-1-7-4-hacked-client-prometheus-download/

A jednak nie działa :(

Dobra znalazłem to CHYBA to ale jakaś nowa wersja http://www.wizardhax.com/2014/02/23/minecraft-propvp-1-7-x-hacked-client-prometheus-download/

Dobra to nie to. :(

Opublikowano

O tym właśnie mówię, że ciężko o działający link. Jak znajdziesz jakiegokolwiek cheata o nazwie Prometheus, to będzie właśnie to. 

Ale będzie raczej ciężko.

Opublikowano

Infinite Jump

Ja tam używam nofall czy jakoś tak xD  Też dobrze pomaga bo jak pisałem miałem 7 sek a inni 10. xD

Opublikowano

Ja tam używam nofall czy jakoś tak xD  Też dobrze pomaga bo jak pisałem miałem 7 sek a inni 10. xD

Ja tam wolę Glide z Resilienca, da się ładnie omijać zabezpieczenia niektóre i skoki na 5 kratek są łatwiejsze,

ale przyjemnie się skacze na Infinite Jumpie.

Opublikowano

Ja tam wolę Glide z Resilienca, da się ładnie omijać zabezpieczenia niektóre i skoki na 5 kratek są łatwiejsze,

Może skacze się przyjemniej ale jeden błąd i bana masz.. xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do Cheata dobry też jest ,,Xenon" też ma Infinite Jump i NoFall i parkour jest na nim bardzo dobry. 

Może skacze się przyjemniej ale jeden błąd i bana masz.. xD

Co do Cheata dobry też jest ,,Xenon" też ma Infinite Jump i NoFall i parkour jest na nim bardzo dobry.  (Piszę drugi raz bo wcześniej was nie oznaczyłem) xD 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wpisz w yt "---

skrypt bazuje się nad paczka nolog czy coś takiego polega to na tym że skaczesz na

7,5 kratek

strefy

speeds

napisać da się to ale w java na yt nie znajdziesz tego jedynie ja mam zamiar udostępnić takowy skrypt

#Skrypt dodaj na skype może ci pomogę : Faddd123

AppropriateWhirlwindAstrangiacoral.gif

Opublikowano

wpisz w yt "---

skrypt bazuje się nad paczka nolog czy coś takiego polega to na tym że skaczesz na

7,5 kratek

strefy

speeds

napisać da się to ale w java na yt nie znajdziesz tego jedynie ja mam zamiar udostępnić takowy skrypt

#Skrypt dodaj na skype może ci pomogę : Faddd123

Nie? xD 

• 3 lata później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Szukam cheatów No-Lifa666 do Minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...