Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się na wszystkich naklejkach zarobić?

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nabyłem podczas tych esl one kilka naklejek i chciałbym się dowiedzieć czy da się na nich zarobić.

ac4dd04a3c.jpg

Naklejki Fnatic i Envy kupiłem przed promocją 75% bo obstawiałem nimi i tu moje zapytanie czy skoro tak dużo ich teraz jest na rynku to kiedyś wrócą do ceny 1 euro czy też powyżej?

Naklejki autografów kupiłem już na promocji i JW jest bez foli. Czy wzrośnie on cenowo jakoś bardzo czy pozostanie tak do 40 centów?

I największe zapytanie jest do naklejek z folią. Krimz kosztuje około 1.5 euro jak sprawdzałem przed chwilą i o ile on może wzrosnąć, bynajmniej pojemnik mi się już zwrócił. I Edward. Kosztuje on mniej więcej 50 centów. Czy zwróci mi się pojemnik chociaż?

Zaznaczam, że nie mam zamiaru ich sprzedawać do przynajmniej następnych esl Katowice.

Ostatnim moim pytaniem jest kiedy dostanę trofeum z pickem? Mam 32 punkty i według tego powinienem otrzymać brązowe trofeum. Po jakim czasie jest one przyznawane?

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Promocja była na koniec turnieju (wczoraj), staniały bardzo te paczki ale teraz będą z każdym tygodniem rosnąć. Oczywiście nie wszystkie. 

Skąd mamy wiedzieć o ile wzrośnie Krimz? Nie jesteśmy Maciejami... Zapewne o kilkanaście euro. 

Zwróci Ci się pojemnik za Edwarda.

Co do trofeum to dziś powinieneś dostać :> 

Albo w następnej aktualizacji. Nie pamiętam. 

­

Opublikowano

Źle po prostu zadałem pytanie z krimzem za co przepraszam :D  Chodzi mi w szczególności o te naklejki fnatic i envy bo z zeszłego roku naklejki drużyn kosztują po 50 centów mimo tego że fnatic byli championami.

Opublikowano

Źle po prostu zadałem pytanie z krimzem za co przepraszam :D  Chodzi mi w szczególności o te naklejki fnatic i envy bo z zeszłego roku naklejki drużyn kosztują po 50 centów mimo tego że fnatic byli championami.

Zauważ, że wystartował turniej (znaczy już koniec) więc tamte naklejki staniały.

Nie będą drożeć w nieskończoność .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...