Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktos co to jest?

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że sobie żartujesz? To jest przecież jakiś wytwór fantazji półułomnego (wnioskując po tym, jaki chłam pisze) pisarza i nie ma swojego odpowiednika w przyrodzie. xD

PS. Dla osób oglądających na łonlajnach jest specjalne miejsce w piekle.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Rozumiem, że sobie żartujesz? To jest przecież jakiś wytwór fantazji półułomnego (wnioskując po tym, jaki chłam pisze) pisarza i nie ma swojego odpowiednika w przyrodzie. xD

PS. Dla osób oglądających na łonlajnach jest specjalne miejsce w piekle.

Ja oglądam łonlajny bo strata czasu pobierać ten chłam ^.^ - liczę na cieplutkie miejsce, z dobrą wentylacją byle żeby siarką nie jebało. ;)

To coś na tym screenie nie ma swojego odpowiednika w przyrodzie. xD

@Edit

Przypomniało mi się... Jest jeden gatunek węża, o ile dobrze pamiętam jest w c**j jadowity, który wygląda dość podobnie tylko jest czerwony zamiast pomarańczowy...

Opublikowano

Ja oglądam łonlajny bo strata czasu pobierać ten chłam ^.^ -

Chyba nie masz na myśli tak dobrego anime jak Shimoneta? Anime najlepiej ściągać dopiero jak będą w wersji BD czyli bez cenzury.
Opublikowano

Chyba nie masz na myśli tak dobrego anime jak Shimoneta? Anime najlepiej ściągać dopiero jak będą w wersji BD czyli bez cenzury.

Ecchi = J****y chłam, czyli tak, mam na myśli, że jest c*****e :*

@cichy.

Sorry za offtop, ale wulgaryzmy lubię, więc się nie wiem czy pohamuję. :P

Opublikowano

Poważnie?

Rozumiem że "dobre" znaczy "pełno tego co ukryli i trzeba czekac na brak cenzury". Alas, czy anime się oglada full hd czy 480p, onlajn czy pobrane, wersje z cenzurą lub bez, tak naprawdę wiele to nie zmienia - to jest ciągle ten sam chłam. W anime nawet schematy są o tyle słabe, że każdy na nie narzeka zamiast się cieszyć że mogą ujrzeć coś podobnego po pewnym czasie ponownie.

Co do rybki, widziałem takie skarpetki, wystarczy dołączyć do stracha na wróble i nawet koty odstraszają.

Opublikowano

shimoneta wychodzi bez cenzury. i nie mówię o wersji blurej, tylko normalnej tv.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Rozumiem że "dobre" znaczy "pełno tego co ukryli i trzeba czekac na brak cenzury". Alas, czy anime się oglada full hd czy 480p, onlajn czy pobrane, wersje z cenzurą lub bez, tak naprawdę wiele to nie zmienia - to jest ciągle ten sam chłam. W anime nawet schematy są o tyle słabe, że każdy na nie narzeka zamiast się cieszyć że mogą ujrzeć coś podobnego po pewnym czasie ponownie.

Dobre to znaczy ecchi z fajnymi postaciami i fanserwisem, a jak do tego dochodzi lepsza fabuła to tym lepiej. Shimoneta to dobre ecchi, a krytyka anime tylko dlatego bo to ecchi świadczy o dziecinności i nie znajomości tej kategorii. A dobre schematy będą dobre. Najważniejsze żeby dane zachowania nie były irytujące. Masz o wiele więcej przyjemności z oglądania wersji BD i nie dotyczy to tylko ecchi, ale każdego anime.

Co do rybki, widziałem takie skarpetki, wystarczy dołączyć do stracha na wróble i nawet koty odstraszają.

To mi wygląda na jakiegoś robaka.

shimoneta wychodzi bez cenzury. i nie mówię o wersji blurej, tylko normalnej tv.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie ma żadnej cenzury. Cenzura nagości to nie jedyna możliwa cenzura. Mogą być inne zmiany. Nawet jakieś skrócenia danych scen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...