Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozgromienie TSM vs. CLG

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam wrażenia po wpierdolu od CLG? Podobało mi sie jak CLG juz tam stoi i wszyscy drą ryja clg a fanboje Bjergsena i Dyrusa TSM XDD

i co o CryshocieGG, FullStackedTearGG? Tak to ogladam widze go i mysle "o boże wygraliśmy w gre, płakne se, dodatkowe donejty na streamie" XDD

Worldsy to jest to co finał jest na IEM-ie, czy cuś?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

CLG wygrało zasłużenie, należało im się. TSM nie robiło nic, aby to zmienić. Oddali finał CLG bez dwóch zdań. Worlds'y są w na koniec sezonu, IEM już był, teraz jest PGA, następny IEM w Katowicach w przyszłym roku. Fnatic i CLG jadą na Mistrzostwa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak tam wrażenia po wpierdolu od CLG? Podobało mi sie jak CLG juz tam stoi i wszyscy drą ryja clg a fanboje Bjergsena i Dyrusa TSM XDD

i co o CryshocieGG, FullStackedTearGG? Tak to ogladam widze go i mysle "o boże wygraliśmy w gre, płakne se, dodatkowe donejty na streamie" XDD

Worldsy to jest to co finał jest na IEM-ie, czy cuś?

IEM jedno, Worldsy drugie. W sumie Worlds jest o niebo większą i ważniejszą imprezą dla LoLowców niż wszystkie inne zawody razem wzięte. 

Co do reszty twojej wypowiedzi, bardzo gimbusiarskie podejście kolego.

W moim odczuciu (fan TSM), kiedy zobaczyłem wynik 3:0 dla CLG, byłem w szoku. Ale patrząc później na staty i ogólnie na grę muszę przyznać, że CLG grało dużo lepiej jako drużyna i dużo lepiej indywidualnie, także zasłużone zwycięstwo. TSM cały summer split byli dość słabi (5te miejsce), CLG miało znacznie lepszy sezon, nie powinienem się dziwić, że ktoś wreszcie zburzy obraz TSMu jako bossów bo5.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jako fan TSM bylam zawiedziona, ale CLG grało lepiej bez dwóch zdań. Santorin smiesznie gankowal co konczylo sie jego flashem albo jego śmiercia. Po przegranych meczach dalej te same picki zamiast sprobowac cos zmienic, sprobowac czegos lepszego.

Opublikowano

WildTurtle na kogmawie cofał jak woolite, było to chyba w ostatnim meczu. 

Dziwne trochę jest to, że było aż 3-0. Czy nie wydaje wam się to trochę podejrzane? A co jeśli chcieli sobie zrobić wakacje? I specjalnie przegrali? Z tego co słyszałem to już się tak działo, że jakiś team specjalnie przegrywał żeby nie pojechać na worldsy i zrobić sobie wakacje. 

Opublikowano

WildTurtle na kogmawie cofał jak woolite, było to chyba w ostatnim meczu. 

Dziwne trochę jest to, że było aż 3-0. Czy nie wydaje wam się to trochę podejrzane? A co jeśli chcieli sobie zrobić wakacje? I specjalnie przegrali? Z tego co słyszałem to już się tak działo, że jakiś team specjalnie przegrywał żeby nie pojechać na worldsy i zrobić sobie wakacje. 

Twój argument nie ma sensu, gdyż od półfinałów TSM miał zagwarantowane miejsce na Worldsach z powodu największej ilości punktów.

To CLG i kto z nimi na worldy jedzie ? 

No TSM i jeszcze jedna drużyna która wygra regional qualifier, będzie w ten weekend.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Twój argument nie ma sensu, gdyż od półfinałów TSM miał zagwarantowane miejsce na Worldsach z powodu największej ilości punktów.

No TSM i jeszcze jedna drużyna która wygra regional qualifier, będzie w ten weekend.

TSM na ten moment nie jedzie, muszą wygrać mecz bodajże z TIP. Aktualnie z ameryki jadą CLG i TL

Opublikowano

TSM na ten moment nie jedzie, muszą wygrać mecz bodajże z TIP. Aktualnie z ameryki jadą CLG i TL

Nie pierdol, sam zobacz:

https://www.youtube.com/watch?v=lKTmghILPvI&feature=youtu.be&t=1h12m20s

TSM jedzie na Worldsy, a Liquid jest pierwszy w Regional Qualifier.

Opublikowano

­Dobrze, że w końcu CLG wygrało NA LCS'y bo 2liftowi przyda się puchar do kolekcji. Bardzo ładnie zagrali, TSM mógł dać sobie spokój z tym Yasuo bo Bjerg nic nim nie robił, lepiej jakby wziął jakiegoś Azira, Viktora albo Ahri i snowballował gierkę bo TSM tylko tak umie wygrywać, jeśli Bjergsen jest w plecy to wiadomo że TSM lose. Teraz mam nadzieję, że w gauntlecie Cloud9 pokona wszystkich i pojedzie na worldsy 8|

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

­Dobrze, że w końcu CLG wygrało NA LCS'y bo 2liftowi przyda się puchar do kolekcji. Bardzo ładnie zagrali, TSM mógł dać sobie spokój z tym Yasuo bo Bjerg nic nim nie robił, lepiej jakby wziął jakiegoś Azira, Viktora albo Ahri i snowballował gierkę bo TSM tylko tak umie wygrywać, jeśli Bjergsen jest w plecy to wiadomo że TSM lose. Teraz mam nadzieję, że w gauntlecie Cloud9 pokona wszystkich i pojedzie na worldsy 8|

Jak mógł picknąć Azira skoro był zbanowany w każdej grze, Viktora jak pobelter pickował go w ciemno. Ahri może by zadziałała, choć teamcomp 2 i 3 gry nie był zły, jedynie samo TSM c*****o zagrało, a szczególnie dyrus który był bezużyteczny podczas tej serii, to samo lustboy - jak coś zrobił pożytecznego zazwyczaj padał.

TSM zagrało to bardzo słabo, niczym się nie wyróżniali na tle poprzednich meczy, jedynie CLG zagrało early i mid game o wiele lepiej, czego TSM nie potrafi poprawić całe 2 spilty. CLG to najzwyczajniej wykorzystało i nie przeciągało gry do late jak reszta zespołów na których grali

Jeśli CLG poprawi zgranie mają szansa wyjść z grupy na worldsach, tyle

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...