Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży problem z flashem systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się do was o pomoc bo nie wiem co robić! Zainstalowałem sobie CyanogenMod 12.1 na LG G3S (D722). Jednak po instalacji widzę że nie mam przycisków nawigacji, więc praktycznie nie mogę korzystać z telefonu. Znalazłem na to fix jednak nie mam jak go s'flashować bo po full wipe przed instalacją romu usunęło mi się twrp. Z kolei twrp też nie mam jak s'flashować. Jestem w kropce. 

Znacie może jakis sposób aby sflashować zip z pozycji komputera? Bo z pozycji telefonu jest to nie możliwe w moim przypadku :(

Opublikowano

Poszukaj twrp lub cwm, które będzie flashowalne przez jakiś program do telefonów lg (zazwyczaj .img). Najlepiej na XDA Developers.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Poradziłem sobie programem "Desktop Flasher".

Na mój LG (D722) znalazłem tylko jedną wersję CM 12.1 (12.1-20150529-NIGHTLY). Jest doscyć stara, z maja. W centrum aktualizacji CM mam do pobrania 10 nowszych wersji systemu. Jednak nie jestem pewnien czy będą one kompatybilne z moim urządzeniem. W końcu, oficjalnie na mój model nie ma CM. Jest jakaś możliwość aby to sprawdzić, może ktoś też przez to przechodził?

Opublikowano

Poradziłem sobie programem "Desktop Flasher".

Na mój LG (D722) znalazłem tylko jedną wersję CM 12.1 (12.1-20150529-NIGHTLY). Jest doscyć stara, z maja. W centrum aktualizacji CM mam do pobrania 10 nowszych wersji systemu. Jednak nie jestem pewnien czy będą one kompatybilne z moim urządzeniem. W końcu, oficjalnie na mój model nie ma CM. Jest jakaś możliwość aby to sprawdzić, może ktoś też przez to przechodził?

Zrób backup i sprawdź. Jeśli masz info o aktualizacjach, nic się nie powinno stać.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...