Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famasy, wszędzie Famasy...

4321021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie można wyłapać Famasa z daily random box - chat event. To na pewno w znaczącym stopniu przyczynia się do ich ilości w grze. Wiem też, że dostawało się m.in. Gold Famasa za powrót do gry, po kilku miesiącach nieaktywności (nie mam pojęcia, czy nadal to funkcjonuje). Sporo ludzi też po prostu kupuje te Famasy widząc, iż jest to jedna z lepszych dostępnych broni. Powodów tej "plagi", jest jak widzisz kilka. ;)

Opublikowano

Item shop ?

Tylko ze biegaja z tym nawet 1 levele bez premium .

Daily random box ? Moglbys mi krociotko powiedziec o co z tym chodzi ?: )

Opublikowano

Item shop ?

Tylko ze biegaja z tym nawet 1 levele bez premium .

Daily random box ? Moglbys mi krociotko powiedziec o co z tym chodzi ?: )

Na kupienie Famasa z itemshopu na stronie nie musisz mieć wymaganego levela już od 1 możesz nakupywać sobie famasów i innych broni jakie tylko chcesz oczywiście za NX. Daily random box to taki event w którym musisz napisać na głównym czacie "Happy Summer!" i dostajesz random boxa możesz z niego wyłapać famasa, psg blue i inne takie rzeczy a na dodatek co jakiś czas jak jesteś dłużej w grze między 13 a 19 możesz otrzymać drugiego random boxa i tez podobno z niego leci famas. 

Opublikowano

Obecnie można wyłapać Famasa z daily random box - chat event. To na pewno w znaczącym stopniu przyczynia się do ich ilości w grze. Wiem też, że dostawało się m.in. Gold Famasa za powrót do gry, po kilku miesiącach nieaktywności (nie mam pojęcia, czy nadal to funkcjonuje). Sporo ludzi też po prostu kupuje te Famasy widząc, iż jest to jedna z lepszych dostępnych broni. Powodów tej "plagi", jest jak widzisz kilka. ;)

Teraz dostaje się bronie Urban ;)

Sam je dostałem: AK47, K1, RPG7 i AUG dużo z małymi levelami widzę z takimi broniami więc goldów już się raczej nie dostaje 

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Teraz dostaje się bronie Urban ;)

Sam je dostałem: AK47, K1, RPG7 i AUG dużo z małymi levelami widzę z takimi broniami więc goldów już się raczej nie dostaje 

Miałem to samo, nie logowałem się od ponad roku i dostałem wyżej wymienione.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...