Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to connect to login server

PheZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. 

Zwracam sie z prosba o pomoc, poniewaz mam problem taki jak w temacie. 
Nic mi nie blokuje tj, firewall i antywirus. 

Działa mi np LCGN02 a nie działaja mi inne serwery. 
Robiłem juz wszystko i brakuje mi pomysłow wiec moze ktos z was zna rozwiazanie. 

Wydaje mi sie ze to moze byc problem z moim polaczeniem internetowym, ale to dziwne bo 2 dni temu robilem formata i wszystko jest "świeże".

Za pomoc będzie Like

PheZ

ubh6c.png
Opublikowano

"Wydaje mi sie ze to moze byc problem z moim polaczeniem internetowym, ale to dziwne bo 2 dni temu robilem formata i wszystko jest "świeże"." 

Nie mam pojecia o Last Chaos ale postaram sie pomoc .

Sprawdz czy napewno dobrze uruchamiasz gre / server .

Wylacz Firewalla i antiwirusa i sprawdz jeszcze raz . (Wiem ze napisales ze to ci nie blokuje ale warto sprawdzic)

Jezeli to nie pomoze to moze server jest Offline .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

"Wydaje mi sie ze to moze byc problem z moim polaczeniem internetowym, ale to dziwne bo 2 dni temu robilem formata i wszystko jest "świeże"." 

Nie mam pojecia o Last Chaos ale postaram sie pomoc .

Sprawdz czy napewno dobrze uruchamiasz gre / server .

Wylacz Firewalla i antiwirusa i sprawdz jeszcze raz . (Wiem ze napisales ze to ci nie blokuje ale warto sprawdzic)

Jezeli to nie pomoze to moze server jest Offline .

Wszystko roblem tak jak piszesz i nie ma efektów, co najlepsze LC pobrałem jako pierwsze wiec nie mialo prawa nic blowowac. 

Serwer dziala bo komunikowalem sie z ludźmi na forum. 

Poza tym uruchamiałem kazda mozliwa komendę i zmieniałem wszystkie opcje zwiazane z polaczeniem internetowym i dalej to samo. 

btw. Kiedyś miałem ten sam problem , tzn pare lat temu i nie wiem jak go rozwiazałem. Moim błędem było ze nie podałem rozwiazania. 

ubh6c.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo ale na Genericu nie zawsze np dziś mam ten problem i tydzień czy dwa tygodnie temu Musiałem czekać 1 dzień żeby mi lc działało Pisałem do admina Mówił że serwer działa normalnie i że to problem po mojej stronie Sprawdzałem na 2 kompach i jest ten sam problem I odziwo dzieje się tak tylko na Genericu 

Ps. Problem rozwiązany ponad 2.5 GB aktualizacji systemu i podprogramów I zaskoczyło :) 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...