Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko spaść?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko spaść z rangi? Jakieś wskazówki, gdzie grać? 

Przy okazji:

Jeśli ktoś chętny właśnie do duo dla spadku to zapraszam na pw ! Moja ranga na smurfie MGE, jaką ty kolego masz - obojętne. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

po prostu przegrywaj mecze nie mając żadnych fragów. najlepiej jakbyś dołączył do meczu z niższymi rangami

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Takich ludzi nie cierpie którzy niszczą gre innym.Jeśli chcesz spaść bądź nieaktywny przez miesią i zostanie usunięta ranga a nastepnie zagraj kilka meczy i je przegraj to zniszczysz grę mniejszej liczbie osób i zostanie ci przydzielona o wiele mniejsza ranga

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Takich ludzi nie cierpie którzy niszczą gre innym.Jeśli chcesz spaść bądź nieaktywny przez miesią i zostanie usunięta ranga a nastepnie zagraj kilka meczy i je przegraj to zniszczysz grę mniejszej liczbie osób i zostanie ci przydzielona o wiele mniejsza ranga

wlasnie chodzi o to ze nie chce mi sie trolowac ew dam grac komus kto wczesniej w csa nie gral, wolalbym jakis szybszy sposob, np jakby sie znalazlo 5 osob ktore by chcialo szybko spasc to by bylo szybko, i bez strat, nie? 

29.png

Opublikowano

Biegaj z Zeusem, próbuj Ninja Defuse - po prostu trolluj i baw się dobrze­

Tyle ze wtedy mnie kickna, a klika kickow = ban. 

Dlatego potrzebna druga osoba 

29.png

Opublikowano

Wejdź na Vertigo i skacz z budynku - spadek gwarantowany ;p

Po kilku samobójstwach ban 

29.png

Opublikowano

Pizdnij się w łeb. Robiąc coś takiego zniżasz się do poziomu jakiegoś haxa, bo równie jak on psujesz komuś zabawę. Nie widzę sensu spadania z rangi, jeżeli ranga jest dla ciebie za wysoka to po prostu graj. System sam uzna czy nadajesz się na wyższą czy niższą rangę. 

Opublikowano

Powiem tak jest to najbardziej idiotyczny pomysl z mozliwych

Polecam puszczac ruskie techno przez cala gre o ile cb nie wywala mozess tez obijac swoich ale czesto to konczy sie tez kickiem tak samo flashowanie swoich jesli juz to po prostu kup jak najwiecej rzeczy i idz na pale i giń btw jak cb spotkam u sb na meczyku to jajca urwe pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak jest to najbardziej idiotyczny pomysl z mozliwych

Polecam puszczac ruskie techno przez cala gre o ile cb nie wywala mozess tez obijac swoich ale czesto to konczy sie tez kickiem tak samo flashowanie swoich jesli juz to po prostu kup jak najwiecej rzeczy i idz na pale i giń btw jak cb spotkam u sb na meczyku to jajca urwe pozdrawiam

Tylko za takie idiotyczne dedanie nawet na goldach by mnie chcieli kicknac. Puszczanie ruskiej muzy = mute, nic to nie da. Jakby znalazło się pięciu śmiałków chętnych na spadek, wtedy nikt by nie ucierpiał, a nawet niektórzy by może połapali awanse za wygrane 16:0 

Pizdnij się w łeb. Robiąc coś takiego zniżasz się do poziomu jakiegoś haxa, bo równie jak on psujesz komuś zabawę. Nie widzę sensu spadania z rangi, jeżeli ranga jest dla ciebie za wysoka to po prostu graj. System sam uzna czy nadajesz się na wyższą czy niższą rangę. 

Właśnie mój problem polega na czymś innym - ciągle wygrywam xD A nie gram wcale jakoś super, po prostu kiedy już gram, to próbuję wygrać ;/ I niestety zazwyczaj mi się to udaje ;/ 

29.png

Opublikowano

Właśnie mój problem polega na czymś innym - ciągle wygrywam xD A nie gram wcale jakoś super, po prostu kiedy już gram, to próbuję wygrać ;/ I niestety zazwyczaj mi się to udaje ;/

Wut ? A wiesz ze w cs nie ma takiego systemu jak w lolu ze win>awans tu licza sie staty mozesz przegryeac mecze majac dobre staty wygrac jeden majac slabe i dostac awans

Opublikowano

Wut ? A wiesz ze w cs nie ma takiego systemu jak w lolu ze win>awans tu licza sie staty mozesz przegryeac mecze majac dobre staty wygrac jeden majac slabe i dostac awans

gówno prawda, raz zamykałem z chujowymi statami, remis, a i tak awans. gówno wiesz to się nie odzywaj. 

staty nie mają nic do elo, więc tym bardziej nie mogę spaść ;c 

29.png

Opublikowano

g****o prawda, raz zamykałem z chujowymi statami, remis, a i tak awans. g****o wiesz to się nie odzywaj.

staty nie mają nic do elo, więc tym bardziej nie mogę spaść ;c

To nie jest gowno prawda, bo nawet po przegranym meczu można awansować. Najwyrazniej twoje elo było bardzo bliskie do awansu i wystarczyło zdobyć kilka punktów. Przegrałem 12 meczy z rzędu i jakos nie spadłem. Pewnie dlatego, że w każdym meczu klepałem po 25+ fragów
Opublikowano

Żeby spaść z rangi szybciej należy ugrać 3 rundy a następnie ciągle przegrywać. To taka blokada przeciw temu od Valve

graphic.png

Opublikowano

Żeby spaść z rangi szybciej należy ugrać 3 rundy a następnie ciągle przegrywać. To taka blokada przeciw temu od Valve

Dzięki za radę.

Orientuje się ktoś może czy istnieją gdzie jakieś grupy grieferów, albo osób szukających innych do spadku ? 

29.png

Opublikowano

Jaki debil xD

Jak zniknie mu ranga to może przegrać i 500000 meczy podrząd i będzie miał tą rangę co miał.

Widzę, że pojęcie o tej grze masz takie jak o cyckach, czyli żadne :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...