Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lagi - fps

s0sna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem sobie ściągnąć cfg, które jeszcze bardziej spier***** mi cs zamiast mi go polepszyć, kiedyś na ustawieniach 800x600 obraz był bardziej rozmyty, teraz nie wiem czemu mam go idealnie czysty, wyrazisty. wszystko mam na low. dajcie jakieś porządne cfg dla fps, a nie jakies pseudo mag1ki ktore nic nie dają. wszystkie parametry startowe mam jakie powinny być. Podajcie jakieś sprawdzowe cfg, autoexec i video.txt, które zmiejszą te lagi jak mozecie.

Opublikowano

Bez sensu jest używanie czyjegoś configu każdy jest inny i ma inne potrzeby/przyzwyczajenia. Usuń cfg potem sprawdź spójność plików i będziesz miał czysty config. Ustaw wszystko jak chcesz i ustawienia wideo na low. I będzie dobrze jak nie to wina PC. Kiedy robiłeś ostatnio formata? Jak to Ci nie odpowiada to wejdz na twitch jakiegoś progamera i tam masz configi. Każdy podaje tam swoje. Świeże.

Opublikowano

Nie czyjegoś tylko rzekomo one podnoszą troszeczkę cfg i są dla wszystkich. Jednakże nie jestem przekonany czy to pomogło..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...