Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą waluty steam!

clin12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem, chcesz doładować konto steam? Możesz to zrobić za pomocą każdej waluty, tylko musisz mieć wystarczającą ilość tj. np. doładowując 10 Euro przez PLN musiał byś mieć ok. 40 zł. A na steam nie możesz zmienić waluty, w UE masz Euro, żeby mieć w funtach musiałbyś mieszkać w Stanach lub Angli (chodź nie jestem pewny) A jeśli chodziło ci o coś innego to rozwiń swoją myśl!

Cześć...

Opublikowano

aby zmienić walutę z funta na euro musisz się skontaktować z supportem steam i wysłać im swój dokument (prawko, dowód czy paszport) potwierdzający zamieszkanie. sam to robiłem w sobotę i czekam na odpowiedź :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

aby zmienić walutę z funta na euro musisz się skontaktować z supportem steam i wysłać im swój dokument (prawko, dowód czy paszport) potwierdzający zamieszkanie. sam to robiłem w sobotę i czekam na odpowiedź :D

A zmiana adresu IP coś panu mówi? Z kolegą Kirito. współdzielimy 1 konto, ja mieszkam w Ang. on w PL. Podczas mojego przebywania na jego koncie jest waluta GBP, podczas jego w EURO.

graphic.png
Opublikowano

A zmiana adresu IP coś panu mówi? Z kolegą Kirito. współdzielimy 1 konto, ja mieszkam w Ang. on w PL. Podczas mojego przebywania na jego koncie jest waluta GBP, podczas jego w EURO.

a tego nawet nie wiedziałem bo cały czas siedzę w anglii :P czyli temat rozwiązany

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...