Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę otworzyć Steam

DeViL~.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPC! 

Mam problem i proszę was o pomoc, mianowicie od dobrych 3 dni, odkąd pobrałem avasta, nie mogłem nic ściągnać na Steam i grać w CS:GO ( w 1.6 mogłem) . Szukałem w internecie, po forach, na steam support'cie i nawet do nich napisałem (nie odpowiedzieli), miałem błąd "Content Servers Unreachable". Usunąłem CS:GO - nie mogłem ponownie go pobrać przez ten sam błąd. Znalazłem wzmiankę o wywaleniu wszystkich plików prócz SteamApps, userdata i Steam.exe. No ok. pobrałem znów steam, zainstalowałem tam gdzie miałem Steam tj. G://SteamCS . Instalacja odbyła się pomyślnie, odpaliłem Steam.exe i takie oto okno mi wywaliło : http://imgur.com/VL2UF3d . Za cholerę nie wiem co zrobić teraz. Usunąłem wszystkie pliki ( wraz z całym progressem w grach ) i wciąż to samo! Błagam Was, drogie MPC o pomoc ! :(

Dodam, iż Battle.net działa, lecz ten sam błąd wyskakuje, gdy chcę zagrać w Diablo III bądź HoTS'a . 

Opublikowano

usun avasta? to najwieksze scierwo jakie moze byc -,-

jezeli to on ci blokuje dostep do csa..

probowales tez dodac wyjatek dla steam/cs w avascie?

Opublikowano

usun avasta? to najwieksze scierwo jakie moze byc -,-

jezeli to on ci blokuje dostep do csa..

probowales tez dodac wyjatek dla steam/cs w avascie?

Odinstalowałem, potem zrobiłem reinstall Steam. nic to nie zmieniło ;/

Opublikowano

Niestety, ale mam wszystko zaznaczone na zielono ;( Może inna propozycja ? Szkoda mi robić formatu, bo nie mam na co przenieść 250GB plików (ważnych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...