Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Sikroad działa na Windows 8?

kyknunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w tytule. Chciałem zapytać czy silkroad idzie na win 8 bo ostatnio pobralem clienta isro (chciałem popykac jak za starych czasów) a kupiłem nowego laptopa z win 8 , szkoda mi przeinstalowywać windowsa . właczam gre po zainstalowaniu a tuu wyskakuje mi białe okienko z czerwonym kulkiem bez zadnych tresni daje ok wyskakuje drugie z tak lub nie i co bym nie właczył client sie wyłacza ;/ pomózcie 

Opublikowano

Klient powinien bez problemu działać na Windows 8. Spróbuj uruchomić program w zgodności z Windows XP, ewentualnie uruchom jako administrator (choć wątpię, żeby akurat administrator coś tutaj dał). Jeśli to nie pomoże, zobacz czy działają Ci inne serwery.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

no własnie próbowałem ze zgodnościa win xp lub win 7 odpala mi sie silk client włacza sie aż do momentu wpisania passów po kliknieciu paru błedów i za chwile sie wyłącza, zainstalowałem visual c+++ , net freawork , direct i nie wiem o co chodzi ;/ pomoze ktoś jeszcze bo uwielbiam silka i od kiedy mam win 8 nie moge grać , wrrr ;/

Opublikowano

no własnie próbowałem ze zgodnościa win xp lub win 7 odpala mi sie silk client włacza sie aż do momentu wpisania passów po kliknieciu paru błedów i za chwile sie wyłącza, zainstalowałem visual c+++ , net freawork , direct i nie wiem o co chodzi ;/ pomoze ktoś jeszcze bo uwielbiam silka i od kiedy mam win 8 nie moge grać , wrrr ;/

Jakich błędów? Daj jakieś zdjęcia.

Nie mam pojęcia, czemu Ci na Windows 8 gra nie działa. Mi wszystko działało bez najmniejszego problemu na Win8 i działa nawet teraz, na Windows 10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...