Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterownik nVIDIA GeForce FX 5600 TX - problem

morelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Wczoraj przeinstalowałem windowsa (z XP na Win7 Starter)

Wszelkie sterowniki do muzyki, grafiki VGA etc. zostały automatycznie zainstalowane i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń prócz do grafiki.

VGA to standardowy sterownik graficzny, niestety gry 3D na nim nie działają. Próbowałem zainstalować odpowiednie sterowniki do mojej karty graficznej czyli nVIDIA GeForce FX 5600 TX, niestety jedyne co mnie zastało to nieudana instalacja ze względu na nieodpowiedni system dla sterownika.

Czy ktoś się zna w tej kwestii ? Pobierałem różne sterowniki i żaden nie zadziałał.

Jeszcze jednym moim kłopotem jest to iż nie mogę zainstalować Service Packa, niby się instaluje już zakończył instalacje - instalator wymaga ponownego uruchomienia komputera, więc tak też robie. Gdy komputer się od nowa odpala, zanim się ukaże pulpit to wyświetla mi się powiadomienie iż SP został źle zainstalowany i instalator wycofa zmiany z instalacji.

Czekam na waszą pomoc, z góry dziękuje za jakikolwiek pomocny komentarz =D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do tej karty to nvidia przestała już wypuszczać sterowników do owej. O ile dobrze pamiętam szukając do niej natknąłem się na amatorskie sterowniki pod win7 ale wszystkie były z przed paru lat i linki wygasły. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...