Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wod najlepsza klasa pve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie patrz na te rankingi z Noxic bo to chu... prawda. graj taką klasą jaka ci się podoba a nie jaka jest w topce. Wyjdzie nowy dodatek albo jakiś patch i twoja klasa może mieć kryzys i będzie marnie wyglądać na tle innych :P Co do Rasy to mam takie samo nastawienie, graj taką jaka ci się podoba i na której fajnie będą wyglądać twoje mogi :P

10247215.jpg

Opublikowano

Hola, hola... tylko pamiętajcie że Ci panowie z rankingu biegają w BiS. Żeby mieć taki ekwipunek to trzeba samemu coś tam grać i mieć chociażby przyzwoitą gildię, która jest w stanie zrobić rajdy na odpowiednim poziomie. Na takim przeciętnym ilv 670-85 z LFR to magowie aż tak nie zamiatają. 

Opublikowano

Uwierz mi, gdy raidowałem ze znajomymi na początku woda gdzie robiliśmy Highmaul na normalu i hc magowie robili o 10k więcej dps

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Mag robi największy dps ;) ale pewnie to zepsują w następnym patchu graj kim chcesz :D pewnie ta klasa też będzie dobra po jakimś tam patchu

Wątpie, aby shamanowi dale bursta bo to co on robi to klapa totalna...

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Uwierz mi, gdy raidowałem ze znajomymi na początku woda gdzie robiliśmy Highmaul na normalu i hc magowie robili o 10k więcej dps

Ja nie przeczę, że mag robi masę roboty i dmg. Tyle tylko, że ty grałeś z magami, którzy znali swoją klasę, jej cooldowny etc. Sam trochę grałem magami i fakt obrażenia są, ale trzeba pamiętać że to totalne papiery, niewybaczające błędów. Generalnie dobieranie klasy biorąc pod uwagę sam dmg to jak dla mnie totalna głupota. Trzeba wziąć pod uwagę parę innych czynników, takich jak własne umiejętności, poziom ekwipinku jaki mamy szansę zdobyć (przecież nie każda gildia robi HC HFC). Zdecydowanie wolę mieć w drużynie takiego Paladyna który nawet jak zrobi błąd to jest w stanie to przeżyć, niż maga który jak mu się noga powinie leży od razu. 

Opublikowano

Sam gram szamanem xD i zgodzę się z tobą ;) ale za to jest to 2 najlepsza klasa do solowania dungów raidów moim zdaniem ;) zaraz po Palku.

Mag albo hunter.  Za to warrior fury  jest jedną z lepszych pod dungi ;) 

Opublikowano

Fire mag ma lepszy burst od frosta moim zdaniem. 

Zależy o jaki dodatek ci chodzi i o jaki spec. Bo ele na wodzie jest - okej.

Na mopie jest op moim zdaniem.

Enh na wodzie miażdzy poim zdaniem.