Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Origen - opinie po meczu

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o pierwszym meczu Fnatic vs Origen? Ja widziałem tylko końcówkę, ale końcówka miała ciekawe emocje, Fnatic zostało zmiażdżone przez Origen.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­Wow, zmiażdżyli ich? Tego się nie spodziewałam. Nie miałam okazji zobaczyć pierwszego meczu, ale już lecę na kolejny. Generalnie spodziewałam się, że mogą to być ich rywale, dosyć mocni rywale, jednak Fnatic jest ostatnio tak silne, że byłam zdania iż tylko jacyś szaleni koreańcy mogą ich ograć. ;o

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Wow, zmiażdżyli ich? Tego się nie spodziewałam. Nie miałam okazji zobaczyć pierwszego meczu, ale już lecę na kolejny. Generalnie spodziewałam się, że mogą to być ich rywale, dosyć mocni rywale, jednak Fnatic jest ostatnio tak silne, że byłam zdania iż tylko jacyś szaleni koreańcy mogą ich ograć. ;o

Według mnie tak, Fnatic samo się prosiło, aby przegrać. Soaz wbił jak do siebie do domu pod Nexus, zrobił dwa turrety, a potem uciekł z łatwością przed Yellowstarem. Throw Yellowstara zadecydował o przegranej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­

Według mnie tak, Fnatic samo się prosiło, aby przegrać. Soaz wbił jak do siebie do domu pod Nexus, zrobił dwa turrety, a potem uciekł z łatwością przed Yellowstarem. Throw Yellowstara zadecydował o przegranej.

Tego to bym się nie spodziewała po ostatnich meczach Fnatica. Ale dzięki za informacje co i jak.

Mimo wszystko liczę, że Fnatic pokaże na co ich stać i wygra mecz.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

Tego to bym się nie spodziewała po ostatnich meczach Fnatica. Ale dzięki za informacje co i jak.

Mimo wszystko liczę, że Fnatic pokaże na co ich stać i wygra mecz.

Może i wygrają mecz, ale na Worlds'ach nie mają szans z Koreą  ^_^

ezgif-com-effects.gif

Odkrywca
Opublikowano

W Soaz wbił jak do siebie do domu pod Nexus, zrobił dwa turrety, a potem uciekł z łatwością przed Yellowstarem. Throw Yellowstara zadecydował o przegranej.

Wygrał 1 mecz a przegrał 2. Zagrał takie gowno ze szok:)

Opublikowano

Liczyłem na to, że Origen wygra finały, a jednak Fnatic nie da się tak łatwo pokonać EU.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czekamy na 5 mecz. Na prawdę dawno nie oglądałem takiego emocjonującego finału. Liczę, że origen wygra, a każdy z meczów był na prawdę świetny. Najbardziej podobała mi się gra 4 jak Niels tristanką dominował ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Tristana będzie nerfiona. Rekkles wyccaruje 5 gierkę, a najlepiej gdyby Huni dosiadł Riven.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Tristana będzie nerfiona. Rekkles wyccaruje 5 gierkę, a najlepiej gdyby Huni dosiadł Riven.

Huni zrobił finałową walkę, właściwie to zrobił YellowStar, ale Huni wykończył to tripple killem. No szkoda Origen, chciałem ich zobaczyć na World'sach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Uff... te gry były intensywne! Ale fnatic wygrał wreszcie! Widać, nie są tacy twardzi jak się wydawało przez split. Mam nadzieję, że origen wygra gauntlet, grają też rewelacyjnie.

Huni zrobił finałową walkę, właściwie to zrobił YellowStar, ale Huni wykończył to tripple killem. No szkoda Origen, chciałem ich zobaczyć na World'sach.

Wydaję mi się, że mają ogromną szanse przez gauntlet zakwalifikować.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jestem strasznie zawiedziony gdyż Origen miało bardzo duże szanse na wygranie tej ostatniej gry jak i całego starcia,no ale panie Peke po co komu zhonya w 35+ minucie.

Ogólnie byłem za Origen gdyż nie lubię Fnatic.Rekkles dostaje wpierdol na lanie a potem w mid/late zawsze dostaje jakiegos tripla/quadre i nagle wielki bóg i pan gry się robi.Huni w korei był za słaby a na eu wielki kozak,zobaczymy na worldsach.Za ich junglerem też nie przepadam po tym jak z Rengara robi jakiegoś śmiesznego tanka.Jedynie Febiven i Yellowstar mają moje uznanie.

No ogólnie to wiem,że nikogo to nie obchodzi i zaraz dostanę shejtowany,że w jakiej to dywizji siedzę no ale musiałem się wyżalić xD

PS

CLG vs TSM 

Santorin uninstall pls

Opublikowano

Jestem strasznie zawiedziony gdyż Origen miało bardzo duże szanse na wygranie tej ostatniej gry jak i całego starcia,no ale panie Peke po co komu zhonya w 35+ minucie.

Ogólnie byłem za Origen gdyż nie lubię Fnatic.Rekkles dostaje wpierdol na lanie a potem w mid/late zawsze dostaje jakiegos tripla/quadre i nagle wielki bóg i pan gry się robi.Huni w korei był za słaby a na eu wielki kozak,zobaczymy na worldsach.Za ich junglerem też nie przepadam po tym jak z Rengara robi jakiegoś śmiesznego tanka.Jedynie Febiven i Yellowstar mają moje uznanie.

No ogólnie to wiem,że nikogo to nie obchodzi i zaraz dostanę shejtowany,że w jakiej to dywizji siedzę no ale musiałem się wyżalić xD

PS

CLG vs TSM 

Santorin uninstall pls

Lepiej bym tego nie ujął ;) Peke przerąbał im grę, gdyby nie te throwy po stronie Origen, to wygraną mieliby w kieszeni, a tak to na Worlds'y jedzie Fnatic :v CLG pięknie ograło TSM, TSM w ogóle jakby tam nie było.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szczęście w nieszczęściu ^^

Również byłem za origen, niestety przegrali ale patrząc na rozstrzygnięcie tych finałów przez pryzmat wordsow wyjdzie to Europie na dobre. Fnatic to bardziej doświadczony zespół i jeżeli któraś z drużyn europejskich miałaby coś ugrać " na świecie " to tylko fnatic.

dla fanów origen został gauntlet

Opublikowano

Szczęście w nieszczęściu ^^

Również byłem za origen, niestety przegrali ale patrząc na rozstrzygnięcie tych finałów przez pryzmat wordsow wyjdzie to Europie na dobre. Fnatic to bardziej doświadczony zespół i jeżeli któraś z drużyn europejskich miałaby coś ugrać " na świecie " to tylko fnatic.

dla fanów origen został gauntlet

I myślę, że grając Gauntlet pokażą swój potencjał :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...