Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa czy skiny?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż mam dylemat, niedawno zakupiłem sobie następujące skiny: M4A4 Dragon King, AK47 Elite Build ze Stattrakiem, P90 Asiimov, Awp Okręt wojenny, P2000 Handgun, P250 Muertos i parę innych, jutro doładuję sobie 50 euro na steamie i mam pytanie, kupić nowe skiny czy kosę za te pieniądze? Jeśli kosę to doradźcie jaką :) Bo ja upatrzyłem sobie Falchion Boreal Forest

Opublikowano

Bierz kose, masz skiny do kilku itemów, a z innymi brońmi się praktycznie nie gra. Jak chodzi o kose do 50 euro to nie podpowiem, bo mi się żadna nie podoba.

Opublikowano

Za 50 euro to lepiej kupić skiny, kosy za takie pieniądze nie opłaca się brać. Minimum na kose to +/- 100ojro. 

Opublikowano

ładną kose kupisz od 120e więc za to siano kup sobie awp asiimova, jeśli preferujesz ak/m4 to ak vulcan albo m4a1 asiimov :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@Fernox tylko że kosa to skin xD

@HawajR1

@NGK_

fajne kosy zaczynaja sie od 60€ (np hunstman night)

bierz koske ale lepiej dozbieraj z 10/15€

Opublikowano

Ja preferuje grę bez skinów. Bez żadnego. Tylko z kosą ;3 kosa > skiny. Po co Ci coś jak masz za free zwykłe bronie. A kosy za free nie dają więc warto ją mieć. Do tego ta animacja <3 Zbieraj na jakiś bagnet.

Opublikowano

A więc jeśli kosa to Falchion Boreal Forest FT, ewentualnie MW jeśli będzie, jeśli skiny to:
Zestaw 1)
Ak47 Jaguar MW
M4A4 Asiimov FT
Aug Kameleon FN
PP Bizon Osiris Stattrak FN
P90 Asiimov FN
Faman Djinn MW
P250 Muertos Stattrak MW
Glock Water Elemental MW
Zestaw 2)
Ak47 Wulkan MW
M4a4 Dragon King Stattrak MW
Aug Kameleon FN
P90 Asiimov MW
Famas Neural Net Stattrak FN
P250 Muertos Stattrak MW

A co do AWP to posiadam już Man o' War ;)
Co brać?

Opublikowano

Bierz kose bo skiny masz. Ale nie kupuj boreal forestów... Kup za 50€ klucze i szukaj ludzi którzy quick selują kose. Masz tu taki mini poradnik odnośnie tradowanie się kosami ;)

Opublikowano

No tak, ale teraz ceny skinów pójdą do góry, dlatego wolałbym już dzisiaj dokonać zakupu, mam rozkminę ;/

Owszem, skoczą w górę po ESL.

Ostatecznie powiem Ci tak - jeśli chcesz kupić kosę za 40-50€, to lepiej sprzedaj skiny i kup sobie lepsze/ładniejsze, niż taką ciulową kosę (np. safari mesh).

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...