Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dorastanie i mięśnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi bardziej, kiedy chlopak sie rozrasta troche i przybiera na miesniach.

Nigdy, chyba że pójdzie na siłkę, albo będzie przerzucał dziennie łopatą ze dwie tony węgla.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nigdy, chyba że pójdzie na siłkę, albo będzie przerzucał dziennie łopatą ze dwie tony węgla.

Bez diety schudnie.

Facet przybiera na "masie" do około 21 lat. To wszystko zależy od poziomu testosteronu i genów. 

Deus vult

Opublikowano

Bez diety schudnie.

Facet przybiera na "masie" do około 21 lat. To wszystko zależy od poziomu testosteronu i genów. 

Zależy od tego co je normalnie... ja po pierwszym miesiącu siłowni (bez diety) przybrałem sporo na masie mięśniowej.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

14, 15 lat ale zależy od genetyki. Popatrz sobie na zdjęcia taty i dziadka z przeszłości. Jak nic nie robisz i oni też nie robili(siłownie mam na myśli). To w 80% będziesz identyczny 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Największy skok z tego co mi wiadomo jest ok. 21-24. Pewno zauważyłeś, że faceci 25 lat są o wiele lepiej zbudowani od tych, którzy mają 20.

Opublikowano

Masa miesniowa zwieksza sie wraz z rozpoczeciem okresu dojrzewania, rozrasta się klatka piersiowa i barki, ale nie oczekuj figury atlety bez ćwiczeń.

Opublikowano

Bez diety schudnie.

Największy skok z tego co mi wiadomo jest ok. 21-24. Pewno zauważyłeś, że faceci 25 lat są o wiele lepiej zbudowani od tych, którzy mają 20.

Większej głupoty nie słyszałem. :) Nic nie zależy od wieku, od genetyki tylko to jak bd wyglądali, gdy już "przypakujemy". Wszystko za to zależy od stażu treningowego, wiedzy i umiejętności jeśli chodzi o wykonywanie odpowiednich ćwiczeń oraz diety. Tyle magii, mam nadzieje, że już wszystko wyjaśniłem. :)

Opublikowano

Większej głupoty nie słyszałem. :) Nic nie zależy od wieku, od genetyki tylko to jak bd wyglądali, gdy już "przypakujemy". Wszystko za to zależy od stażu treningowego, wiedzy i umiejętności jeśli chodzi o wykonywanie odpowiednich ćwiczeń oraz diety. Tyle magii, mam nadzieje, że już wszystko wyjaśniłem. :)

Potwierdzam, bez treningu i diety to możesz co najwyżej w pasie urosnąć ;). Na wszystko trzeba zapracować, musisz pokazać ciału, że potrzebujesz tych mięśni, dlatego chwytaj żelastwo  :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wyjdz z tego dzialu jak masz takie glupoty pier***** . Nie wiesz co to znaczy nie miec predyspozycji genetycznych... Smiejesz sie z rozrostu zwiazanego z dzialaniem organizumu ludzkiego na przestrzeni lat?. Porownaj sobie dlon i nadgarstki 20 latka z reka byle jakiego dziadka ktory cale zycie mogl siedziec nawet za biurkiem trzymajac dlugopis ;) 

napisz jak sie czujesz :yay:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Wyjdz z tego dzialu jak masz takie glupoty pier***** . Nie wiesz co to znaczy nie miec predyspozycji genetycznych... Smiejesz sie z rozrostu zwiazanego z dzialaniem organizumu ludzkiego na przestrzeni lat?. Porownaj sobie dlon i nadgarstki 20 latka z reka byle jakiego dziadka ktory cale zycie mogl siedziec nawet za biurkiem trzymajac dlugopis ;)

napisz jak sie czujesz :yay:

Jak się czuję? Wspaniale. Dziękuję, że pytasz. :) Każdy ma predyspozycje, a jak chcesz sobie nabijać posty głupimi tekstami to polecam wpierw poczytać na temat o którym się wypowiadasz. :) 

Opublikowano

Jestem przekonany ze czytalem wiecej od ciebie :-)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Jesli chodzi o tematyke wyzej hmmm to i to  :)  Nie bedziemy dyskutowac bo to nie ma sensu. Niech chlopak w ogole zacznie cwiczyc to bedzie duzy+

Opublikowano

Jesli chodzi o tematyke wyzej hmmm to i to  :)  Nie bedziemy dyskutowac bo to nie ma sensu. Niech chlopak w ogole zacznie cwiczyc to bedzie duzy+

Pochwal się książkami, bo jestem bardzo ciekawy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...