Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMt2 reaktywacja co i jak

sumenato

reaktywacja   

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy ma powstać reaktywacja Pandory/Elitemt2 ?

2. 2. ma posiadac stary klimat, czy nowe elementy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemasz, chce reaktywowac serwery Pandore i Elite, jak pewnie wiecie był 1 właściciel tych dwóch serwerow

Jaki typ lepszy według was mieszanka Pandy i Elite w jednym, czy taki jak był po staremu ?

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

i po co się srasz i tak nie zrobisz.. nawet jeśli nikt nie zagra. Moje zdanie jest takie, że nie ma sensu robić tych jebanych reaktywacji.. Ludzie jest 2015!

Opublikowano

mysle, ze gdy bedzie wyst­arczająco chętnych to na 2 wrzesnia moze wystartowac, co w tym złego, ze tworze serwer podobny do starych czasow?

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

mysle, ze gdy bedzie wyst­arczająco chętnych to na 2 wrzesnia moze wystartowac, co w tym złego, ze tworze serwer podobny do starych czasow?

Była już reaktywacja Diamond'a na której grało 300 ~ 350 graczy. Reaktywacje takich serwerów są skazana na porażkę. Na Panorze/Elite 90% grających stanowili starzy gracze, którzy nie poświęcą swojego czasu aby znowu zdobywać to samo. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

LUBISZ WPIERDALAĆ ODGRZEWANE ZIEMNIAKI? NIE?

TO NIE ICH NIE ODGRZEWAJ. TYLKO WYPIERDOL DO KOSZA.

#EMERYTURA

Opublikowano

Liczę że Pandora powstanie na nowo. To serwer na którym grałem najdłużej (Ponad rok ;p), więc obojętne dla mnie czy będzie grało 10 osób 300 czy 2000. Ja i tak zagram :D

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...