Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siberie v2.

I nie słuchaj jak zaraz ktoś Ci napisze że są przereklamowane, przez właśnie takie osoby też myślałem że to gówno, aż w końcu kupiłem i są świetne do muzyki i do csa, a mikrofon mają wyjebany w c**j jak za tą cenę :)

Tylko ja mam podpięte je do Xonara, także jak masz integrę to wiadomo że trochę gorzej będziesz miał.

zy95qg.png

Opublikowano

­Siberie v2.

I nie słuchaj jak zaraz ktoś Ci napisze że są przereklamowane, przez właśnie takie osoby też myślałem że to gówno, aż w końcu kupiłem i są świetne do muzyki i do csa, a mikrofon mają wyjebany w c**j jak za tą cenę :)

Tylko ja mam podpięte je do Xonara, także jak masz integrę to wiadomo że trochę gorzej będziesz miał.

Weź pls...

Ja od siebie polecam

http://www.ceneo.pl/14282821#tab=spec

Wyeksponowane wysokie tony, dynamiczny, ale lekki bas.

Te superluxy hd 631 podane wyżej też są okej.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Za niecałe 300 masz Shure SRH440, świetnie wykonane, dobrze tłumią, odpinany kabel, składana konstrukcja, brzmienie neutralne, przestrzenne. Będą swietne do grania, do muzyki zależy od preferencji.

HD631 DJ też spoko, można dorzucić Takstar Pro80, HD6000, HD5500, nieco AKG K240 Studio. Wszystko jest w spisie, ale wybór zależy od preferencji brzmieniowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...