Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po banie za griefing VAC

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest k***a ? Minely 4 tygodnie od bana za griefing o ktorego tak plakalem, zaakceptowalem i pisze ze mam vaca, ale w profilu nie, tylko w grze. NIDGY SIE NIE ODPALILEM NA TYM KONCIE. Za co dostalem vaca wie ktos ? Moge sie od tego odwolac ? Drugie konto tez zostalo zbanowane za grienfig i prawdopodobnie tez bedzie vac, tam tez sie nie odpalilem O CO KURWA MAC CHODZI ?

Opublikowano

Nie ma VAC'a za nic, przykro mi ;)

Czy wy jestescie nienormalni ? Dostalem bana za grienfig 4 tygodnie, odczekalem kare pisze, ze vac. Jak k***a moglem czitowac majac bana ze nawet na boty nie moglem wejsc ? W plikach jedyna rzecz jaka zrobilem to wgralem sobie config taz'a.

Moje drugie konto tez zostalo zbanowane za griefing 4 tygodnie i co tez po tym banie bedzie vac ?

Opublikowano

Czy wy jestescie nienormalni ? Dostalem bana za grienfig 4 tygodnie, odczekalem kare pisze, ze vac. Jak k***a moglem czitowac majac bana ze nawet na boty nie moglem wejsc ? W plikach jedyna rzecz jaka zrobilem to wgralem sobie config taz'a.

Moje drugie konto tez zostalo zbanowane za griefing 4 tygodnie i co tez po tym banie bedzie vac ?

Vaca możesz nawet po miesiącu dostać :) 

Musiałeś grać ze przed banem za griefing ze wspomagaczami - innego wyjaśnienia nie ma..

­

Opublikowano

Vaca możesz nawet po miesiącu dostać :) 

Musiałeś grać ze przed banem za griefing ze wspomagaczami - innego wyjaśnienia nie ma..

­

Przed chwila wszedlem na jakies 20 serwerow spolecznosci i normalnie gralem ? Co masz do powiedzenia "znawco" przeciez z wakiem nie moge wejsc nigdzie ?

Opublikowano

Ja pier###e ostatnio dużo było tych tematów. Po prostu to jest fake "VAC" jeżeli nie masz w profilu, to po prostu błąd. Poczekaj z dzień/dwa i powinno zniknąć.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ja pier###e ostatnio dużo było tych tematów. Po prostu to jest fake "VAC" jeżeli nie masz w profilu, to po prostu błąd. Poczekaj z dzień/dwa i powinno zniknąć.

Tak a ja nie mam co robic, tylko przegladac tematy na MPSuck, nawet jezeli bylo milion tematow

Nie ma VAC'a za nic, przykro mi ;)

To dlaczego ten gosc nie jest poinformowany? Jest to kidmod, ale twardo mi wmawia, ze mam vaca i nic z tym nie zrobie.

Opublikowano

Co jest k***a ? Minely 4 tygodnie od bana za griefing o ktorego tak plakalem, zaakceptowalem i pisze ze mam vaca, ale w profilu nie, tylko w grze. NIDGY SIE NIE ODPALILEM NA TYM KONCIE. Za co dostalem vaca wie ktos ? Moge sie od tego odwolac ? Drugie konto tez zostalo zbanowane za grienfig i prawdopodobnie tez bedzie vac, tam tez sie nie odpalilem O CO K***A MAC CHODZI ?

''Nigdy się nie odpalałem na tym koncie'' Wystarczy, że się odpaliłeś na drugim i masz vaca. Masz pliki z haxami na komputerze to też wykryje i vac. Jak chcesz cheatować na jednym koncie to na innych komputerze. ;3

Czuj się pro.

https://www.youtube.com/watch?v=tNI6DvWH-KY

Opublikowano

@RevisionOfMode lol, jeżeli cheatowałeś na jednym koncie to na tym dostaniesz. Nie możesz dostac bana na 2 kontach za cheatowanie na 1 koncie. niedoinformowany jesteś.

Opublikowano

W sumie ;) dobrze , że ludzie dostają bany za griefing :) . W końcu może skończy się psucie gry 4 osobom , które chcą wbić lepszą range , fajnie się bawić ... 

Modki to dźiffki

Opublikowano

W sumie ;) dobrze , że ludzie dostają bany za griefing :) . W końcu może skończy się psucie gry 4 osobom , które chcą wbić lepszą range , fajnie się bawić ...

Poszedł report, próbujesz pomóc czy chwalisz valve za to ze dostał bana(offtop)

Nie jest tp żaden ban, poczekaj chwile albo napisz do supportu i będzie wszystko okey

// Na przyszłość - skoro wysłałeś raport to nie informuj o tym użytkownika, bo sam możesz narazić się na warna.

Akurat w twoim przypadku nie zostaną nałożone punkty ostrzeżeń, bo wypowiedziałeś się na temat. ~`Sztoss

graphic.png
Opublikowano

W tym kraju za darmo możesz dostać tylko kopa :)

Csgo ma ekipę która potrafi wykryć haxy bezbłędnie 

Wyjątek był chyba 2 albo 1 raz :) Więc można powiedzieć że system jest bezbłędny :)

Opublikowano

Wyjątek był chyba 2 albo 1 raz :) Więc można powiedzieć że system jest bezbłędny :)

Ta ekipa to overwatche z goldami? Tak? Juz zostało powiedziane ze bana nie ma, jest to tylko błąd

graphic.png
Opublikowano

Chyba pomyliłeś słowa ponieważ system jest TRAGICZNY. Sam VAC jest jakąś pomyłką jest to zwykły program który sprawdza czy na twoim komputerze nie ma jakiegoś programu uruchomionego w tle który ma specjalne ID, jeśli ID się nie zgadza to dostajesz VAC'a ot cała prawda. WSZYSTKO musi byc robione ręcznie, jedynie vac banuje jeśli nie zgadzają mu się numerki.

OV jest drugim niewypałem, jak widze na streamie że jakieś tam kobitki robią OV mają wyboostowanego LEM'a i świecą cycami przed kamerą to aż rzygać mi się chce.

graphic.png
Opublikowano

Ale szczerze Vac jest dobry pod względem że wykrywa :)

A OV nie ocenia tylko ktoś kto świeci cyckami ale ekipa osób szkolonych w tym temacie 

I to oni decydują czy ban poleci a te reporty to tylko pomoc :)

Opublikowano

@steelie nie wiem czy wiesz ale jak masz jednego cs'a na kompie i masz tam wrzucone jakieś śmieci(wallhack lub inne gówno) to na obu dostaniesz vaca :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@steelie nie wiem czy wiesz ale jak masz jednego cs'a na kompie i masz tam wrzucone jakieś śmieci(wallhack lub inne g****o) to na obu dostaniesz vaca :)

Idz opowiadać takie bzdury opowiadać gdzie indziej (bez***czna, kw***jk)

Mozesz mieć haxy na kompie i ich nie używać - bana nie będzie

Możesz Cheatowac na jednym koncie - na drugim bana niw będzie

graphic.png
Opublikowano

Gosciu ja nie mam vaca, poprostu to byl bug, a wy dalej mi wmawiacie ze sie odpalilem, was trzeba zutylizowac, bez kitu.

Opublikowano

On się was pyta za co ma VACA a wy gadacie że vac i overwatch to nie wypał :) Nabijacze postów co do twojego pytania to zapewne jest bug albo przypadkowo dostałes VAC więc odbanują ciebie za jakis tydzien lub 2

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...