Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia :D

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,,Atharia nie padnie" , ,,Szykuje się super serwer" , ,,Duża reklama" :D

Dupa z tej dużej reklamy jak admini nie ogarniają serwera ;p

Cóż, dziś chyba o godzinie 12:00 odbyła się "aktualizacja" serwera. :D

Co zostało zmienione na serwerze?

+ Zniknęły budynki , mosty ponieważ było mało miejsca w m1.

+ Dodano 10 minut czekania aby znów zmiować przedmiot.

+ Usunięte zostały graczom postacie , a jak były high-lvl to usunęliśmy im skile.

+ Graczom przyznane zostały 60/120 sm żeby nie odchodzili z serwera.

To tylko kilka zmian które wprowadziliśmy serwer!

ps: Gratulujemy graczowi o nicku: Sexi! Za wbicie topki :D

post-1123056-0-25091500-1440338107.jpg

post-1123056-0-39461900-1440338109.jpg

post-1123056-0-45976700-1440338113_thumb.jpg

post-1123056-0-77963200-1440338115.jpg

post-1123056-0-60265300-1440359160.jpg

post-1123056-0-61871100-1440360184_thumb.jpg

Opublikowano

Serio AniołekAeo taki pseudo youtuber. Na innych serwerach na wh grał lamus a teraz takiego koksa zgrywa. Powodzenia jak bym chciał czekać 10min na zmiane bonów to bym się na pla wrócił.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Serwer nie upadł.

@Noresta , serwer będzie działał tylko jest chwilowo wyłączony i wrócimy.

Nie pozwolimy aby jakiś polski robak nam zniszczył coś. :)

P.S Jak będę chciał to serwer może stać nawet kilka z 10 graczami bo stać mnie na to.

P.S 2 - Nie spatchowałeś clienta to masz bugi.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

K***a, jaki ty śmieszny typie jesteś :D

Przecież zobacz sobie że nawet zdjęcie patchera wstawiłem :D

A ty dalej , że nie spatchowane. No niezły jesteś :D Zaraz wstawie że nawet forum wyłączyliście jak wrzuciłem wam ten temat xD

Nie mogę przestać się śmiać z tego twojego ostatniego zdania ;d

Ogólnie typie to mam z Ciebie taką bekę, że nie zdajesz sobie z tego sprawy :D

I nie pierdziel mi, że serwer może stać z 10 graczami, bo wy sobie nie radzicie z serwerem :D

Opublikowano

K***a, jaki ty śmieszny typie jesteś :D

Przecież zobacz sobie że nawet zdjęcie patchera wstawiłem :D

A ty dalej , że nie spatchowane. No niezły jesteś :D Zaraz wstawie że nawet forum wyłączyliście jak wrzuciłem wam ten temat xD

Nie mogę przestać się śmiać z tego twojego ostatniego zdania ;d

Ogólnie typie to mam z Ciebie taką bekę, że nie zdajesz sobie z tego sprawy :D

I nie pierdziel mi, że serwer może stać z 10 graczami, bo wy sobie nie radzicie z serwerem :D

Nie pobrałeś plików z budynkami to tak masz.

Forum wyłączone, aby nikt nie spamił i wiedział, że wrócimy :)

Opublikowano

hehehehe, dziwne , że jak tylko wstawiłem ten temat to od razu forum wyłączone. A wcześniej jak spam był, to nie wyłączyliście forum :D

Pliki na budynki? xD Czy ciebie stary kompletnie poje*ało? Pewnie nikt "nie pobrał" tych plików :D. Wiem, że próbujesz się ratować jak możesz. Ale skończ już bo Ci to nie wychodzi :D Zniszczyłem Cię dowodami a Ty dalej swoje :P

Lepiej zamknij ten serwer w chooy , i weź się za naukę bo rok szkolny już za niedługo :P

A tak w sumie... SKoro mam nie spatchowanego clienta, i dlatego mam bugi to czemu połowa serwera na was klnie, że potka zbugowana , pustynia , budynków nie widać , nawet skile na tym serwerze nie są do końca dobrze zrobione. Ale wracając, czyli skoro połowa serwera tak na was klnie, to też nie ma spatchowanego clienta? :D

To po co jest wyłączony serwer? Na FP albo na strone wrzućcie ten "patch z budynkami" i wszystko będzie git , nie ? 

Po co ten off serwer "nie na zawsze , lecz do odwołania" ? :D

Opublikowano

hehehehe, dziwne , że jak tylko wstawiłem ten temat to od razu forum wyłączone. A wcześniej jak spam był, to nie wyłączyliście forum :D

Pliki na budynki? xD Czy ciebie stary kompletnie poje*ało? Pewnie nikt "nie pobrał" tych plików :D. Wiem, że próbujesz się ratować jak możesz. Ale skończ już bo Ci to nie wychodzi :D Zniszczyłem Cię dowodami a Ty dalej swoje :P

Lepiej zamknij ten serwer w chooy , i weź się za naukę bo rok szkolny już za niedługo :P

Nie płacz kolego, włączę serwer bo mi się tak podoba oraz będę go robił B)

Opublikowano

Ale czemu zmieniasz temat ? 

Czemu nie odniesiesz sie do tego co napisałem?

Włącz , włącz. Może Ci zagra z 30 osób na tym "serwerze" :P Tylko "usuń" bugi! I naucz się robić ,,aktualizacje" bo potem problem będzie ze miała być aktualizacja a wyszła cofka xD

I ja wcale nie płacze, w sumie mam w dupie cały ten serwer. Ja Cię ośmieszam w tej chwili :)

Opublikowano

Takich jaj jak na tym serwerze nie widziałem. W ogóle nie włączyłem gry bo patcher nie działał wmawiali błąd systemu itp. to postanowiłem wgrać windowsa od nowa i dalej to samo było. Gdy zakładałem tematy na forum natychmiast były usuwane. Nawet temat w dziale pożegnań mi usunęli. Wydawało mi się, że serwer będzie mega a tak na prawdę był największym gównem jakie widziałem. I jeszcze te idiotyczne wyłączanie czatu na forum bo ktoś pisze źle o tak dopracowany i wspanialym serwerze. No jaja, że jpd

Opublikowano

Serio, wstawić ss oznajmiający brak spatchowanego klienta gry to aż takie z*******e? Nie wiedziałem, podeślę wam kilka jak bd miał chwilę xD

Takich jaj jak na tym serwerze nie widziałem. W ogóle nie włączyłem gry bo patcher nie działał wmawiali błąd systemu itp. to postanowiłem wgrać windowsa od nowa i dalej to samo było. Gdy zakładałem tematy na forum natychmiast były usuwane. Nawet temat w dziale pożegnań mi usunęli. Wydawało mi się, że serwer będzie mega a tak na prawdę był największym gównem jakie widziałem. I jeszcze te idiotyczne wyłączanie czatu na forum bo ktoś pisze źle o tak dopracowany i wspanialym serwerze. No jaja, że jpd

Zaprzeczasz sam sobie, co ty wiesz skoro nie wszedłeś na serwer xdd

43245085755506785558.jpg

HAHAHHAHAHAHHAAHHAA

Był włam na stronę to chyba każdy wie?

Serio, wstawić ss oznajmiający brak spatchowanego klienta gry to aż takie z*******e? Nie wiedziałem, podeślę wam kilka jak bd miał chwilę xD

Co do autora, to tak jak do wszystkich. Nauczcie się uruchamiać autopatcher, myślałem że grając na pl już się naumiliście

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Co do autora, to tak jak do wszystkich. Nauczcie się uruchamiać autopatcher, myślałem że grając na pl już się naumiliście

Czemu ty masz pretensje do graczy? Oni mają grać a nie umieć patchować clienta.

Można zrobić sprawdzanie wersji clienta i autopatchowanie go jeżeli wersja clienta nie zgadza się z wersją ostatniego patcha. Od 2013 roku na epvp to jest.

Taki zaawansowany technik jak ty powinien to wiedzieć.

Najlepiej zamiast przyjąć ciosy na klatę to zwalcie to na graczy.. dzisis k***a krajst

#EMERYTURA

Opublikowano

Serwer został chwilowo wyłączony, ponieważ był włam do bazy. Wina strony, którą kodował Kongo.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Czemu ty masz pretensje do graczy? Oni mają grać a nie umieć patchować clienta.

Można zrobić sprawdzanie wersji clienta i autopatchowanie go jeżeli wersja clienta nie zgadza się z wersją ostatniego patcha. Od 2013 roku na epvp to jest.

Taki zaawansowany technik jak ty powinien to wiedzieć.

Najlepiej zamiast przyjąć ciosy na klatę to zwalcie to na graczy.. dzisis k***a krajst

Nikt na nikogo nie zwala winy, po prostu nie patchują klienta i tyle, to co ja mam napisać haha dojebałeś :D

Btw, jest sprawdzanie wersji klienta, a jak masz 'autopatchowanie' to super mega pro z*******y jesteś.

Zaawansowany technik i sprawdzanie klienta z epvp  o.O

Opublikowano

Na każdym innym serwerze np. vesteris, shiveria, invornia patcher działa bez problemu tylko na Twoim wspaniałym serwerze nie działał więc skończ już pierdolić. Tak samo jak pisałem, że na starcie nie będzie więcej niż 1000 to powiedziałeś : "Hahahah zaczął bym się śmiać, ale mnie brzuch boli" i co i było może max 50 osób.

Opublikowano

Na każdym innym serwerze np. vesteris, shiveria, invornia patcher działa bez problemu tylko na Twoim wspaniałym serwerze nie działał więc skończ już p********. Tak samo jak pisałem, że na starcie nie będzie więcej niż 1000 to powiedziałeś : "Hahahah zaczął bym się śmiać, ale mnie brzuch boli" i co i było może max 50 osób.

Hehe ziomek, jak ci nie działa patcher z pla to muss kaufen a neje computer a z tym 50 to leżę

Po za tym, kończę dyskusję bo nie lubię osób, które mają autopsje i inne ebole

Opublikowano

Macie problem to nie grajcie, a jak jesteście aż tak zaje****i to postawcie swój mega serwer bez patchera, bez problemów, włamów, bugów itp. Nie ma się co dziwić zawsze pojawi sie mega hejt za byle gó*no, przykładem mogą byś smy za przerwe, dostaliscie 60 sm (lub więcej) za przerwer, a i tak był hejt... Ja po takim zachowaniu administracji mogę stwierdzić tylko, że na kasę pazerni nie są, bo przeliczając te smy na złotówki nawet jeżeli było te 300 kont to administracja byla w plecy jakieś 900 zł tylko dlatego, że zrobiła niedługą przerwe... Sami się zastanówcie i jeżeli sądzicie, że to jest g*wno to poprostu nikt was na siłę nie trzyma. Co do serweeera oczywiście na+, fajnie się gra i tak naprawde gdyby nie ten błąd Kongo nikt by nie ryczał, do zobaczenia po przerwie, tylko prawdziwi gracze zostaną :)

571811439657432513510.png

Opublikowano

Nikt na nikogo nie zwala winy, po prostu nie patchują klienta i tyle, to co ja mam napisać haha dojebałeś :D

Btw, jest sprawdzanie wersji klienta, a jak masz 'autopatchowanie' to super mega pro z*******y jesteś.

Zaawansowany technik i sprawdzanie klienta z epvp  o.O

Można zrobić autopatchowanie nawet Deco to miał już jakiś czas temu, a odpalanie patchera przy starszej wersji clienta to 3 linijki w pythonie.

Najlepszy technik w Polsce a nie umie pythona?

#EMERYTURA

Opublikowano

Macie problem to nie grajcie, a jak jesteście aż tak zaje****i to postawcie swój mega serwer bez patchera, bez problemów, włamów, bugów itp. Nie ma się co dziwić zawsze pojawi sie mega hejt za byle gó*no, przykładem mogą byś smy za przerwe, dostaliscie 60 sm (lub więcej) za przerwer, a i tak był hejt... Ja po takim zachowaniu administracji mogę stwierdzić tylko, że na kasę pazerni nie są, bo przeliczając te smy na złotówki nawet jeżeli było te 300 kont to administracja byla w plecy jakieś 900 zł tylko dlatego, że zrobiła niedługą przerwe... Sami się zastanówcie i jeżeli sądzicie, że to jest g*wno to poprostu nikt was na siłę nie trzyma. Co do serweeera oczywiście na+, fajnie się gra i tak naprawde gdyby nie ten błąd Kongo nikt by nie ryczał, do zobaczenia po przerwie, tylko prawdziwi gracze zostaną :)

Tutaj stanowczo się różnimy od innych serwerów, bo nie zależy nam na $$ tak jak innym.

Stać nas na utrzymanie metina, a robienie go to tylko dla nas czysta przyjemność.

Serwer będzie stał i stał tak długo jak będę chciał :)

Opublikowano

No i powiedziecie mi jak można grąc tutaj jak się nawet tego nie da?,sciągnałem clienta ze strony głównej,włączą się patcher i kilkam rozpocznij a tu nic :)

To samo z  forum,zakładałem konto 30razy..a na eamil nic nie przyszło,żadne potwierdzenie i konto na forum nie działa

S**T :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...