Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moba z pierwszej osoby

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Jakiejś Gry MOBA z 1 osoby, coś jak SMITE,

Tylko że chcę żeby była to bardziej Moba FPS

słyszałem coś o Borderlands ma wyjść ?

Opublikowano

Niestety ja nie znam żadnej takiej moby ale wypowiem się o kwesti Borderlands. To nie będzie żadna moba a bardziej MMORPG, coś w stylu Defiance i z tego co wiem jest kierowana na rynek azjatycki tylko i wyłącznie chyba że coś się zmieniło.

Opublikowano

^Kur czytać umiesz? MOBA, a ty z Mu wyjeżdżasz. Overwatch po wyjściu, i druga moba od twórców smite, nazwy nie pamiętam, dopiero trwają testy, wyszukaj pod hi rez studios.

Opublikowano

^Kur czytać umiesz?

xD

i druga moba od twórców smite, nazwy nie pamiętam, dopiero trwają testy, wyszukaj pod hi rez studios. 

Skoro nazwy nie pamiętasz, to po co piszesz?  xD

@topic

Do wyboru masz tylko Super Monday Night Combat. (spełnia wszystkie twoje wymagania)

Oraz oczywiscie Overwatch w którego możesz zagrać już za 4 miesiące  ^_^

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

xD

Skoro nazwy nie pamiętasz, to po co piszesz?  xD

@topic

Do wyboru masz tylko Super Monday Night Combat. (spełnia wszystkie twoje wymagania)

Oraz oczywiscie Overwatch w którego możesz zagrać już za 4 miesiące  ^_^

Zacznijmy od tego, że nie spełnia, bo to nie moba tylko zwykły shooter. Nazwa tej gry to Paladins.

Opublikowano

Dzięki chłopaki ale za dużo mi nie pomogliście ...

bo Ja szukam MOBY gdzie jest z pierwszej osoby i jest na bronie(karabiny itp)

Opublikowano

Dzięki chłopaki ale za dużo mi nie pomogliście ...

bo Ja szukam MOBY gdzie jest z pierwszej osoby i jest na bronie(karabiny itp)

Taka gra jeszcze nie istnieje, oczywiście jeśli o typowe MOBA na mapie Dota.

没我爱

Opublikowano

Taka gra jeszcze nie istnieje, oczywiście jeśli o typowe MOBA na mapie Dota.

Nie chodzi mi o takie coś jak dota

Prostu że jest jakaś mapka jak np SR z Lola i muszę biegać i starać się dostać do "serca" przeciwnej drużyny i ją zniszczyć

Opublikowano

Nie chodzi mi o takie coś jak dota

Prostu że jest jakaś mapka jak np SR z Lola i muszę biegać i starać się dostać do "serca" przeciwnej drużyny i ją zniszczyć

Wiesz, że SR w LoLu to jest mapa DotA? Defence of the Ancients to mapa w WC3, która zapoczątkowała gry Moba, więc nie wiem o co ci chodzi, mówisz że nie chcesz takiego czegoś jak na mapie dota, a zaraz później stwierdzasz, że ma być jak SR z LoL gdzie to jest to samo. 

Nie ma 100% gry MOBA gdzie jest widok z pierwszej osoby. Przynajmniej z tego co ja wiem, taka gra nie istnieje. Teraz tworzą się podobne gry, jednak 100% MOBAmi też one nie są, nie pamiętam nazw na tą chwile jednak to i tak mało istotne, ponieważ wszystkie te gry są Pre-Alpha i jeszcze długa droga do premiery.

没我爱

Opublikowano

Dopiero teraz widzę ten temat. Z nowych gier, to nie wiem, czy coś takiego poza Smite istnieje.

Natomiast ze starszych są dwa tytuły nieco pasujące do tego - Savage 2 i Savage XR

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...