Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ocena, nowe bronie #2.

.Dynamic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta tekstura serio jest taka bez wyrazu?

2 ręka - lepiej by wyglądała z dłuższym ostrzem bo teraz wygląda jak zaostrzony patyk (ta cała rękojeść jest po prostu nie proporcjonalna do reszty, sama długość jest dobra bo nie może trzymać broni zaraz przy ręku jednak za mało dodane ~ kminisz ocb.)

Miecz - prosty ale fajny.

Miecz Sura - Nie bardzo mi się podoba i nawet nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego śmiesznie wygląda z tym obciętym ostrzem.

Wachlarz -  Fajny naprawdę jednak brakuję mi uchwytu do trzymania jest są po prostu same ostrza i co ma złapać ręką za ostrza :D ?

Dzwon - Nie najgorszy aczkolwiek zobacz jak robione są podstawowe dzwony do Metina (pochylony kont a nie takie proste do góry, lepiej dodać troszeczkę tej rękojeści i ją zagiąć i wtedy dać ~ kreacja dzwonu [?] *ten model

Łuk -  Nawet, nawet tylko wydaje się jakiś strasznie mały, ja lubię łuki z charakterem, majestatyczne ten wygląda jak łopatka z dwoma ostrzami.

Sztylety - Zdecydowanie najlepsze w tym wszystkim.

- Tak powinien wyglądać łuk. Rzekłbym nawet że to najlepszy łuk jaki widziałem w Metin2.

Dużo elementów które nadają mu takiego k***a smaczku, jakbym zobaczył kogoś z takim łukiem to bym się wylogował ze strachu * serio.

220.png

Podsumowując : najgorsza jest ta tekstura ona chyba nie powinna być taka ciemna. (W grze może jest normalna?) Nie bój się trochę dorzucić do tych broni. Bo ty masz samo ostrze i rękojeść i na tym koniec dopierdol jakiś elementów które nadadzą broni trochę charakteru.

Ten set na pewno jest dużo lepszy od poprzedniego, więc spoczko.

#EMERYTURA

Opublikowano

Strasznie słabo Ci wyszło.

Ten jest lepszy:

EYJSe3z.png

No ładnie, ładnie TE SZTYLETY TO OD BOMBWORKA ROZUMIEM ZAJEBANE

#EMERYTURA

Opublikowano

Ten jest lepszy:

EYJSe3z.png

trening czyni mistrza xD

W porównaniu do tego setu co naid pokazał to słabo. 

PS: Można zobaczyć ss dzwonka w grze? 

to dopiero mój 2. set w życiu ;)

Opublikowano

Pod oldschool to fajne nawet, ciekawi mnie jak by w grze wyglądały ;) ale do nowych serwerów będą za słabe, za mało błyszczące itd :D

K***a, za mali błyszczące? Skąd wiesz w grze je widziales? Jprdl coraz gorzej z tym forum.. Cwicz a bd dobrze, set Naida 10000 razy lepszy moze da Ci do myslenia.

621031404210882313241.png

Opublikowano

No ładnie, ładnie TE SZTYLETY TO OD BOMBWORKA ROZUMIEM ZAJEBANE

Ten jest lepszy:

EYJSe3z.png

to mój set...

Od bombworka? hahah. Zapytaj się skąd on zajebał swoje sety, które robił od "zera".

­

Opublikowano

to mój set...

Od bombworka? hahah. Zapytaj się skąd on zajebał swoje sety, które robił od "zera".

­

zastanawiam się po co Naid go tu wrzucił xD (?)

Opublikowano

Ładne sety.

Może i mnie się kiedyś przy dadzą.

Nom, pewnie już kiszą się w folderze "Pobrane", nie?

Szczególnie że to dział Media xD

QTIn6VZ.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...