Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

Dk.

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siema od dłuższego czasu mam takie problemy z cs jak odpalam go przez pulpit/steam to mam czarny ekran i "CSGO przestał działać".
Oczywiście wchodząc w common->csgo te sprawy odpalam csgo.exe zmieniłem tam by odpalało przez administratora odpala się wszystko ładnie pięknie chodzi, ale wyskakuje "Gra została uruchomiona w trybie niezabezpieczonym poza steam lub -inscure " coś takiego i nie mogę grać na serwerach z VAC'iem. Ktoś kmini jak to naprawić? Dodam, że spójność świeżo zrobiona i nie wykryło błędu, a reinstall robiłem 2dni temu, a mając neta limitowanego nie mam zamiaru robić go co drugi dzień...
Jakieś propozycje jak to gówno naprawić raz a porządnie bo oczywiście na supporcie nie odpisują tylko ciągle ta sama wiadomość z przeniesieniem na linki które i tak nie pomagaja. 

Opublikowano

Polski Sebek jak go usunąć? Wchodziłem w właściwości wpisywałem różne parametry typu -high -novid i to nie działało nie wiem co jest. Jak to usunać?

Prawym na CS'a w bibliotece, właściwości i "Ustaw opcje uruchamiania" 

Usuń tam parametr -insecure jeżeli go ustawiłeś..

Ewentualnie spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1211745-jak-rozwiazac-problem-z-vac/

­

Budowniczy
Opublikowano

Polski Sebek zrobiłem z tego poradnika o Vac tylko 1 opcje i bez resetowania komputera, sprawdzam działa ładnie pięknie bez informacji o vac'u. Nie wiem jakim cudem, ale chyba się udało miejmy nadzieje, że na długo. Dzięki za pomoc stary. ;)

Ehh.. włączam cs od nowa i to samo. Żenada j**** valve

Obydwie opcje nie działają z tym o vacu teraz... no masakra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...