Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maksymalny akceptowalny ping

Szulborek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj kupiłem sobie cs go jednak nie mogę znaleźć meczu.szuka mi gry 4-6 minut po czym wyskakuje mi komunikat "Nie udało Ci się zlokalizować oficjalnych serwerów gier z odpowiednim pingiem. Zwiększ swój maksymalny akceptowalny ping w opcje > ustawienia gry i spróbuj ponownie." Oczywiście zwiększałem ten akceptowalny ping w opcjach niestety to nie przynosiło skutku. Moge grać tylko z botami i na serwerach społecznosciowych. Wiecie co mogę zrobić ??

Opublikowano

zrobiłem Reinstal Steama oraz CS GO niestety dalej występuje ten błąd czy już naprawdę nie wiecie co moge zrobić ? chciałbym formatować komputer tylko w ostateczności bo dużo z tym roboty 

Opublikowano

Wejdź w opcje steama, tam w zakładkę pobieranie. Może tam masz jakieś limity :) 

Znalazłem na internecie jeszcze jedno rozwiązanie : 

Spróbuj odnaleźć w swoim cfg(przydatny skrót klawiszowy ctrl+f) mm_dedicated_search_maxping i spróbuj zmienić wartość na powiedzmy 150, chociaż przy takim pingu raczej nie gra się juz komfortowo ;p"

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...