Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o poprawienie skryptu + Jakie mam dodatki zainstalować :D

KwabedzPL04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@CusT 

Tylko z craftingiem, nie wiem czemu. Robiłem tak jak ma wild skript oraz sam skript, ciągle błędy :P

Wiem mam błąd też z eventem on damage naprawiłem już to ;D

cKXCQyT.png

Opublikowano

A błąd taki:

[12:26:38 ERROR]: indentation error: indent must only consist of either spaces or tabs, but not mixed (found '__->' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace]) (cloudboots.sk, line 2: 'register new shaped recipe for diamond boots of feather falling 4 named "&6Cloud Boots" using Diamond, Diamond, Diamond, Diamond, Iron Boots, Diamond, Diamond, Diamond, Diamond')
[12:26:38 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (cloudboots.sk, line 1: 'on script load:')
[12:26:38 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading cloudboots.sk!

cKXCQyT.png

Opublikowano

Skrypt zawiera w linijce 2 spacje i taby, musisz skrypt albo spacjować lub tabować, nie może być w jednej linijce spacje i w innych taby i łączące się, wytabuj go i wtedy sprawdź czy działa

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Miałem kiedyś taki sam błąd ... Jedyne co mnie uratowało to po prostu SkQuery i SkriptPlus nie były ze sobą kompatybilne!

Wkrótce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...