Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMMT2.pl [Dedyk] [4Fun]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

686091435239601177756.png

793891435235279692604.jpeg

Witajcie! Stworzyliśmy serwer GMMT2.pl z myślą o graczach którzy chcieliby poczuć się jak prawdziwy GM!

Po zalogowaniu się zostajesz GM . 

Rozgrywka polega na dobrej zabawie... UWAGA !!!

BEZ ITEMSHOP.

Z racji tego że można dać sobie level komendą ranking na stronie polega na wygranych PVP.

152601435239405177756.png

Komendy znajdziecie na stronie WWW: GMMT2.PL 

561451435239679177756.png

Spoiler 

Spoiler 

Dla leniwych nie chcącym się szukać komend przedmioty zostały dodane do sklepów.

167231435235595692604.png

Spoiler 

AUTOMATYCZNY OX:
538211435235491692604.png

Spoiler 

484711435237402692604.png

https://youtu.be/61UyIb2-b9M

U handlarki otrzymać możesz PREFIX przed nickiem np: [GM]Adam , *VIP*Test

124051435237936692604.png

Sygnaturka:

250981435239494177756.png

konto usuniete

Opublikowano

O najważniejszym nie wspomnieliście <3  A mianowicie o płatnej rejestracji.

Powiedz, wolisz grać na serwerze z IS (który bardzo ułatwia rozgrywkę), czy płatną rejestracją? Serwer musi przynajmniej sam się utrzymywać, a P2P jest znacznie lepszym wyjściem, niż P2W

Gdyby zrobić 4funmt2 bez IS, lub GMMT2 bez GM moda, zadbać o prezentację i reklamę, wyszłoby to zupełnie inaczej, niż jest obecnie.

Opublikowano

Nie zadbają o prezentacje, ani nie usuną płatnej reje, ten TEAM o ile można go/ich tak nazwać to dno pokroju Eliuma/Fun MT2, zero jakiejkolwiek pomocy czy też zadbania o najważniejsze aspekty gry (tutaj strona, prezentacja) nie polecam i odradzam gry mimo że te 4zł to nic.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Powiedz, wolisz grać na serwerze z IS (który bardzo ułatwia rozgrywkę), czy płatną rejestracją? Serwer musi przynajmniej sam się utrzymywać, a P2P jest znacznie lepszym wyjściem, niż P2W

Gdyby zrobić 4funmt2 bez IS, lub GMMT2 bez GM moda, zadbać o prezentację i reklamę, wyszłoby to zupełnie inaczej, niż jest obecnie.

Tak szczerze hu*a mnie to interesuje, info o płatnej rejestracji powinno być na samym początku.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jeżeli chcieliście zrobić ludzi w c***a to wam nie wyszło.

Mpc powinno od razu usuwać takie prezentacje które są odjebane w 10 minut tylko żeby sobie zarobić na jakiś januszach biznesu.

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

miesiąc temu? może 2 był identyczny serwer. Ba prezka była ta sama. Pewnie ta sama osoba założyła ten temat. Nie polecam

Opublikowano

Fala hejtów się posypała (również i ja dodałem swoją cegiełkę), ale szczerze mówiąc, to świetny serwer - typowy 4fun i... To mi się podoba.

Najlepszy jest brak IS. A te 3 złote... Nikt nie chce być stratny inwestując własne pieniądze, więc koniecznością jest wprowadzenie płatnej rejestracji, albo, psującego rozgrywkę, IS. Chyba lepiej zapłacić jeden raz tą symboliczną kwotę, niż wkurwiać się, kiedy przegrywamy z dziećmi neo podkradającymi pieniądze rodzicom na item shopa (tak jest na prawie każdym serwerze). Tu tego nie ma. Dlatego uważam, że to obecnie najlepszy polski priv.

Przechodząc to samego serwera - dobry bilans, ochronka BM'a widocznie znerdowana, eq nie robi się w 30 sekund (i to jest na plus, bo nie każdy lata z takim samym eq), lekki klient i kompletny brak lagów

Ludzi mało, dlatego liczę, że ta moja krótka notka zachęci kilku graczy. :)

Co do prezentacji, nie jest mistrzowska, ale czasem zdarza się, że za najlepszymi kryje się c*****a administracja, niski poziom gry i chęć zysku (przykład; Casti*s). Tutaj jest odwrotnie.

Opublikowano

Fala hejtów się posypała (również i ja dodałem swoją cegiełkę), ale szczerze mówiąc, to świetny serwer - typowy 4fun i... To mi się podoba.

Najlepszy jest brak IS. A te 3 złote... Nikt nie chce być stratny inwestując własne pieniądze, więc koniecznością jest wprowadzenie płatnej rejestracji, albo, psującego rozgrywkę, IS. Chyba lepiej zapłacić jeden raz tą symboliczną kwotę, niż wkurwiać się, kiedy przegrywamy z dziećmi neo podkradającymi pieniądze rodzicom na item shopa (tak jest na prawie każdym serwerze). Tu tego nie ma. Dlatego uważam, że to obecnie najlepszy polski priv.

Przechodząc to samego serwera - dobry bilans, ochronka BM'a widocznie znerdowana, eq nie robi się w 30 sekund (i to jest na plus, bo nie każdy lata z takim samym eq), lekki klient i kompletny brak lagów

Ludzi mało, dlatego liczę, że ta moja krótka notka zachęci kilku graczy. :)

Co do prezentacji, nie jest mistrzowska, ale czasem zdarza się, że za najlepszymi kryje się c*****a administracja, niski poziom gry i chęć zysku (przykład; Casti*s). Tutaj jest odwrotnie.

Heh co ci z tego ze zrobisz EQ skoro bedziesz sie bil z Pieskami  xD  xD

Platne reje mozna bylo sie tego spodziewac ;P  a jeszcze GM Mod platny a ma smieszne fukcje  :D

Opublikowano

Heh co ci z tego ze zrobisz EQ skoro bedziesz sie bil z Pieskami  xD  xD

Platne reje mozna bylo sie tego spodziewac ;P  a jeszcze GM Mod platny a ma smieszne fukcje  :D

GM mode nie jest płatny - płacisz tylko raz równowartość butelki coca-cola. Jeśli nikt nie gra z powodu kilku negatywnych komentarzy, to tak, tylko z pieskami.

Weź ktoś tego srejka zbanuj czy coś, bo wkurza gostek..

Nie polecam, serwer tylko na napchanie portfela tego człowieka.

A Invor*a, Te*ios nie? Różnią się tylko tym od P2P, że w wymienionych serwerach wydajesz dużo więcej kasy.

Opublikowano

GM mode nie jest płatny - płacisz tylko raz równowartość butelki coca-cola. Jeśli nikt nie gra z powodu kilku negatywnych komentarzy, to tak, tylko z pieskami.

A Invor*a, Te*ios nie? Różnią się tylko tym od P2P, że w wymienionych serwerach wydajesz dużo więcej kasy.

Grałem na In*ori jeszcze za pierwszej odsłony i uwierz nie trzeba wydawać kasy w IS żeby coś osiągnąć, wystarczy zarobić yang w grze i kupować od graczy i tyle.

Opublikowano

Gdyby nie płatna rejestracja, dużo osób by zagrało...

a serwer z czego by miał stać? ktoś ma wam sponosrować rozrywke?

powodzenia jeżeli wgl. ten serwer istnieje xD

Opublikowano

I co ze sa stabilne jak tam kompletnie nikogo nie ma ? xD

Dziwisz się? Każdy kto zobaczy tą prezentacje już na starcie z niej wyjdzie, jeżeli jednak zostanie i będzie chciał zobaczyć co i jak w grze to musi wiedzieć o tym że rejestracja jest płatna o czym nie wspomnieli a powinni.(Nie mam nic do tego że jest płatna jednakże taka informacja powinna być zawarta w prezentacji)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Śmiechu warte według mnie. Napisać prezentacje NIEKOMPLETNĄ... wspomnieć prawie, że o wszystkim ale co do płatnej rejestracji ani pisnąć słowem.

Idzie się też domyśleć... serwer gdzie za nic masz GM, Komendy, robisz eventy...

Takich serwerów ja nie trawie. Żeby być prawdziwym GM stań się na porządnym serwerze takim jak VirtualMT2 :)

Życzę NIE powodzenia.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...