Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalibracja Ekranu dotykowego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc tak upadł mi tablet... wymieniłem dotyk na nowy, ale ekran jakby był nieskalibrowany. Wyjaśnię mniej więcej jak to wygląda : Klikam np. na środek Ekranu ale dotyk pokazuje że klikam na samej górze... Nie wiem co zrobić, próbowałem już różnych programów do kalibracji ale nic się nie działo. 

za pomoc +.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Witam. Więc tak upadł mi tablet... wymieniłem dotyk na nowy, ale ekran jakby był nieskalibrowany. Wyjaśnię mniej więcej jak to wygląda : Klikam np. na środek Ekranu ale dotyk pokazuje że klikam na samej górze... Nie wiem co zrobić, próbowałem już różnych programów do kalibracji ale nic się nie działo. 

za pomoc +.

Jaką masz wersję androida? No i model tabletu?

Tak sobie go skalibrujesz, ekrany pojemnościowe nie potrzebują kalibracji.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jaką masz wersję androida? No i model tabletu?

Tak sobie go skalibrujesz, ekrany pojemnościowe nie potrzebują kalibracji.

­

Tablet Mytab mini 3g a androida niewiem ...

Opublikowano

Tablet Mytab mini 3g a androida niewiem ...

Informacje o telefonie...

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Chodzi o tablet...

http://m.pclab.pl/art58455.html

Tu są wszystkie informacjie

Dotyk działa w pozycji poziomej a w pionowej jest odwrócony..

Ale chodziło mi o to, żebyś wszedł w opcję INFORMACJE O TELEFONIE [tudzież tablecie] i napisał jaką masz wersję androida xD.

Grzebałeś coś/zmieniałeś system?

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Ale chodziło mi o to, żebyś wszedł w opcję INFORMACJE O TELEFONIE [tudzież tablecie] i napisał jaką masz wersję androida xD.

Grzebałeś coś/zmieniałeś system?

­

4.2.2

Opublikowano

4.2.2

Pobierz jakas apke do rysowanek i narysuj na srodku patyczaka. Wyslij screena z poziomu i z pionu ( dwa rysunki ).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Ale jak chce coś narysować to ucieka do góry . Mam wł. Pokaż dotyk i wskaźnik... I jak dotykam na środek ekranu to dotyk pokazuje że klikam na górze i na odwrót

Opublikowano

Ale jak chce coś narysować to ucieka do góry . Mam wł. Pokaż dotyk i wskaźnik... I jak dotykam na środek ekranu to dotyk pokazuje że klikam na górze i na odwrót

Ustawienia fabryczne po wymianie dotyku robiłeś?

Jeśli nie to zrób.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Ustawienia fabryczne po wymianie dotyku robiłeś?

Jeśli nie to zrób.

­

A może to przez to że mogłem źle wpiąć taśemke ?

Sorki za podwójną odpowiedz ale ten taptalk mi laguje xD.

Opublikowano

A może to przez to że mogłem źle wpiąć taśemke ? Sorki za podwójną odpowiedz ale ten taptalk mi laguje xD.

Ty wymieniałeś dotyk? Aaa.

Zapewne przez to. Ekran nie reaguje na rotację.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Tak ja.To ja sprawdze to jutro i dam znać jak coś się stanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...