Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lycan - Kilka pytan

Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;)

Przedwczoraj chyba pytalem czy warto wracac. Zrobilem wam na przekor i wrocilem :lol:

Bardzo bylem ciekaw wilczka, wiec nim zaczalem juz ktlras swoja przygode z Metinem.

Jestem w poczatkowej fazie gry i gra mi sie bardzo przyjemnie.

Mam kilka pytan:

- Czy dla Lycana (? (nie wiem jak sie to poprawnie pisze)) jest bron na 30 z sr tak jak u reszty postaci?

- Nie wiem jak rozwijac postac. O samych statystykach czytalem i mam dylemat - Int/Zre/Sil lub Int/Zre/Wit.

- Jak ze skillami? W jakiej kolejnosci je rozwijac?

- Czemu jest tylko jedna klasa? Tzn. Nie ma do wyboru 2 rkznych pakietow skilli? Zmieni sie to kiedys czy nic na ten temat nie wiadomo?

Mile widziane odpowiedzi ludzi grajacych ta klasa postaci :)

Z gory dzieki ;)

Opublikowano

Skile:1-dusza wilka purpurowego.2dusza wilka indygo.3wilczy skok.4Rozedrzeć.5.Wilczy pazur.Skile 1.int 2.zręcznosc.3witalnosc.4.Siła.Tak są bronie ze srednimi.Jest tylko jeden pakiet skili bo 2 do wyboru pakietow skili byla by bez sensu.Bo te skile to mieszaninka ninji,woja bodego.Sury wp.i szamana smoka

/niereg. sygna

Opublikowano

Co do statystyk. Jeśli dasz radę zarobić ( dropek itp. ) na eq z bonusami do hp to dajesz Int, Zre, Siła. Co do skilli. Ja polecam:
Dusza Purpurowego, Skok, Dech, Pazur, Rozedrzeć i Indygo :) Tak Broń taka jest jak napisał @alelaska, a nazywa się "Dzida Feniksa" :)

Opublikowano

Bron ze śr masz na 30, 70 oraz 75 lv :) 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@Up

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź.

Tak, mam zamiar mieć go jako główną postać.

Niestety za późno napisałeś :(

Mam 25 lvl i do kupienia dzide+9 do mixu za 20kk, więc na spokojnie z.bronią :) Martwi mnie tylko zbroja. Nigdzie nie dropi mi zbroja na 26 lvl za to na 48 leci mi notorycznie...

Co do expienia to dużego problemu nie mam. Lubię grać takimi postaciami :) Niestety zepsułem statystyki (chyba) bo od samego początku daje 2int 1wit. Nie dodałem statystyk w zręczność, ale to da się nadrobić. Posłuchałem się osób wyżej i dałem w Purpurę na m1 i skok teraz maxuję.

Jakbyś zrobił poradnik to się nie obrażę :) Przyda się bo nie ma takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...