Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostałem na swoim smurfie vac bana za ''cheaty'' których nie miałem . Mam tu screeny podczas gry w której gościu napisał mi ''report nacpany for wh'' jak wysle do nich to i zobacza na tym ss ze nic tam

nic tam nie ma to dostane UB? xD

Opublikowano

goldy dostają overwatcha nie znaja się i reportuja ze ktoś ma cheaty ... Jest to śmieszne ... Chce moja kase spowrotem :D

Opublikowano

goldy dostają overwatcha nie znaja się i reportuja ze ktoś ma cheaty ... Jest to śmieszne ... Chce moja kase spowrotem :D

To dostałeś overwatcha wkoncu czy vaca?

Opublikowano

Mam to samo. Identyczna sytuacja, ja napisałem bezpośrednio do Newell'a przez support Valve. Spróbuj tam bo na Steam nie ma co liczyć - ch'jowy support i kradną pieniądze. ;)

Opublikowano

Co z tego, że goldy mają dostęp do OV?

Kilka osób dostaje dostęp do dema - jeżeli będzie 50% lub więcej niż 50%, demo trafia do pracownika Valve, który ma decydujący i niepodważalny głos. 

Kolejna sprawa. 

Ban OV za nic?

Jest to możliwe. Przykład?

ScreaM na swoim smurfie wyrwał bana OV. 

­

Opublikowano

Pierw dostajesz overwatcha i potem VACA teraz mam VACA

1. VAC'A po Overwatchu dostaje się tylko jeśli faktycznie używałeś wykrywalnych cheatów.

2. Nie pierdol, że nie cheatowałeś, bo żebyś dostał bana na OV musi cię zreportować naprawdę duża ilość osób, a nie dwóch goldów czy coś w tym rodzaju...

3. VAC'A nie dostaje się za darmo, więc już tak nie udawaj, że nie cheatowałeś ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja nie używam hacków a bana dostałem. Mam 14 osób w teamie które to widziały i mogą to potwierdzić. Jedyna rada - graj jak g****o. Bo K/D 32/8 to hacki przecież..

Opublikowano

VAC bana nie ma za nic :)

csgo ma doświadczenie w wykrywaniu wh

Niestety na świecie nie ma nic za darmo nawet vaca pozdrawiam

Opublikowano

1. VAC'A po Overwatchu dostaje się tylko jeśli faktycznie używałeś wykrywalnych cheatów.

2. Nie pierdol, że nie cheatowałeś, bo żebyś dostał bana na OV musi cię zreportować naprawdę duża ilość osób, a nie dwóch goldów czy coś w tym rodzaju...

3. VAC'A nie dostaje się za darmo, więc już tak nie udawaj, że nie cheatowałeś ;)

Nie udawać ? 

Wiem lepiej czy cheatowałem czy nie ..

ss z gry podczas której gosciu napisał ze report nacpany wall hack ..

Ja niczego tutaj nie widze .

A tutaj kiedy był ss robiony 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...