Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie co sie stalo no bo gralem sobie rankeda lucianem ogolnie gierka rozjebana robimy co chcemy 20 minuta klepiemy im nexusa wciskam ten przycisk pod "VICTORY" iii... tyle >_> bylo napisane ze mam czekac na staty (ten blackscreen gdzie moge sobie skipnac) no to ja wciskam skip. mysle sobie kurde fajna gierka free lp co nie? patrze w match history a tu jej nie ma, patrze lp - nic sie nie zmienilo. mysle no c**j pewnie jakies bugi z match history jak zwykle to sobie zagram nexta. wciskam na ranked solo/duo i mi w********a ze jestem juz w grze :O nic sie nie dalo zrobic, nowet customa. restartuje clienta i mam ten przycisk to zreconnectowania - wciskam go miliard razy i sie otwiera blackscreen a nie loading screen i tak przez godzine. czy to drophack? jak cos to sytuacja miala miejsce gdzies o 20, do teraz nie mam za gre lp i jej w match history

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...