Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znienawidzone postacie w anime

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu skończyłem oglądać Berserka i niemiłosiernie mnie wkur**ał ten białowłosy rycerz stąd pomysł na ten temat, oto wszystkie nienawidzone przeze mnie postacie z anime: 

1. Griffith - Berserk
  2. Naruto - Naruto Shippuden
  3. Asuka Langley - Neon Genesis Evangelion
  4. Juvia Lockser - Fairy tail

Przyznać się a kogo wy nienawidzicie ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Właściwie to nie ma za dużo postaci które mnie irytują ale jeżeli miałbym kogoś postawić na pierwszym miejscu to byłaby to:

Sakura z "Naruto".

Edit:

Jeszcze Excalibur z Soul Eater, ta postać wykańczała mnie psychicznie.

HBV27j.png

Opublikowano

-Wszyscy pizdowaci główni bohaterowie

-Yui - SAO

-Asuna - SAO

-Kirito - SAO

-Sinon - SAO

-Lisbeth - SAO

-Silicia - SAO

-Kuradeel - SAO

-Diavel - SAO

-Keita - SAO

-Yolko - SAO

-Schmitt - SAO

... Tak sobie myślę, że łatwiej by mi było wymienić te które mi odpowiadały z SAO(jak już od tego skurwysyństwa zacząłem)...

-Prawie całe Tokyo Ghoul - serio, postacie c*****e na maxa, chyba 4-5 mi się spodobały przez całe anime...

-Inoue - Bleach

-Sakura - Naruto

-Ino - Naruto

-Hinata - Naruto

-Ta c**a z jakiegoś anime co darła morde "No senpai... This is our fight", czy coś w ten deseń przez CAŁE, powtarzam CAŁE anime...

-Absolute Duo - wszystkie postacie 

-Bachory z Log Horizon, szczególnie ta z długimi czerwonymi włosami przymilająca się do tego overpower 90+lvla kota

-Lucy - Fairy Tail

-Wendy - Fairy Tail

-Juvia - Fairy Tail

I jeszcze w pi*** więcej, ale nie chce mi się już wypisywać...

@arko

Wybacz mi, zrozumiałem swój błąd... :(

Opublikowano

Inoue - Bleach

Yui - SAO

Yuki - Mirai Nikki

Kurumi - Date A Live

Haruto - Kimi no Iru Machi

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wszyscy pizdowaci protagoniści.

Wszystkie kawaii loli tsundere z głosem czterolatek i darciem mordy "onii-chaaaaan".

Ten p**** z Fate/Stay Night.

Wszystkie bohaterki z inteligencją kapcia.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

-Wszyscy pizdowaci główni bohaterowie

-Yui - SAO

-Asuna - SAO

-Kirito - SAO

-Sinon - SAO

-Lisbeth - SAO

-Silicia - SAO

-Kuradeel - SAO

-Diavel - SAO

-Keita - SAO

-Yolko - SAO

-Schmitt - SAO

To co tu napisałeś jest po prostu obrzydliwe. 

Nie zasługujesz na to by oglądać przewspaniałe animacje kraju kwitnącej wiśni. 

#

Yukina - Strike the blood 

Sora, Shiro - No game no life

Cała ekipa z yosuga no sora

s2c77Oa.png

Opublikowano

ta mala babeczka co ciagle krzyczala "tududu" z Steins;Gate

Caly Tokyo Ghoul jak ktos tam wyzej napisal. Tez nie znosze tego anime, nie wiem skad taki hype na nie, bo ma strasznie zrobione postacie.

Opublikowano

Mey-Rin   -   Kuroshutsuji

Misa Amane   -   Death Note

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Dosyć bezsensowny temat bo mało jest takich postaci. Mogą co prawda chwilami irytować, ale znienawidzenie to za za wiele. Zresztą postacie to najważniejszy element anime i jak ciebie wnerwiają to psują oglądanie całej serii.

Ale mógłbym wymienić chociażby głównego bohatera Death Note. A z dziewczyn to ogólnie durne i agresywne bez sensownego powodu postacie, które obrażają lub biją głównego bohatera. Nie licząc przypadków kiedy to zabawne.

Opublikowano

Nienawidze:

postaci z sao, a zwlaszcza kirito.

Nielubię (bo nienawidze to imo za duze slowo)

Kurugi suzaku. Nie lubie takich lalusiów. Ogladalem code geass 2 razy, za pierwszym razem ta postac mnie irytowala

Emiya Shirou. Nie znosze takich upartych gowniarzy, co gowno wiedzą, ale pchają się bezmyslnie wszędzie. To juz naruto pod tym wzgledem jest lepszą postacią. Jak ogladadlem fate to kibicowalem archerowi, zeby zabil emiye.. Szkoda, ze tak nie bylo.

Strasznie mnie wkurwiala ta tsundere z sakurasou no pet na kanojo, nie pamietam imienia.

W psycho pass 2 tez byla pewna kobieta, ta nowa w pracy, co dopiero dolaczyla, ktora byla irytujaca.

Duzo postaci bym jeszcze znalazl, ale nie chce mi sie.

Opublikowano

Nienawidzę z całego serca:

Sinon - SAO

Toosaka Rin 

Emiya Shirou

Suzumiya Haruhi 

Niby po części nie taka zła postać, ale jednak...

Uemura Hitoe oraz Kominato  Ruuko. Tej pierwszej to tak dla zasady. A w drugiej strasznie irytował mnie jej charakter oraz chęć uszczęśliwiania wszystkich w okół. Oraz niesamowity wysoki poziom empatii. 

Yukinoshita Yukino ( z drugiego sezonu)

@armoro

Ale mógłbym wymienić chociażby głównego bohatera Death Note. A z dziewczyn to ogólnie durne i agresywne bez sensownego powodu postacie, które obrażają lub biją głównego bohatera. Nie licząc przypadków kiedy to zabawne.

Czyli tsundere :P 

gfgdf

Opublikowano

Rokuro Okajima - Black Lagoon= Na każdym kroku w*****a swoją postawą. Ciapowaty itp :>

Kodaka Hasegawa - Boku wa Tomodachi ga Sukunai = Ciągle udawał idiotę, nie wiedział co chce, te jego " nie słyszałem co mówiłaś" w*****ało do reszty.\

Aria Holmes "Quadra Aria" Kanzaki - Hidan no Aria = Wkurwiająca postać, wiecznie musi być po jej myśli.

Hattori, Junko -Ichiban Ushiro no Dai Mao = Nic nie można było jej wytłumaczyć, zawsze miała jakiś problem do głównego bohatera, nerwowa, wkurzająca dziewka ;d

Orimura, Ichika - IS: Infinite Stratos = Ciotowata postać, pada jak mucha na strzała, zawsze muszą go ratować, dwie lewe ręce( jedynie do masażu się nadawał ;d) Chuy a nie główny bohater ;d

Lashara Aasu XXVIII - Tenchi Muyo! War on Geminar = Ma na wszystko wyjebane, byle kasa była. Ma gdzieś zdanie innych, chyba jedyna która mnie wkurzała swoim zachowaniem.

Tori Aoi - Kyoukai Senjou no Horizon = Pierwszy sezon jeszcze przebolałem ale drugo no kur.. nie mogę. Nie wiem co to miało być przez całą serie chodził nago niby główny bohater ale mam wrażenie że w całym sezonie miał 10min dla siebie o.O. Irytującą, słaba postać.

Isurugi, Mio - MM! = Niby miała pomóc głównemu bohaterowie a tylko go nakręcała debilka.

Souryuu, Asuka Langley, Ikari, Shinji - Neon Genesis Evangelion = Dwie postacie całkowicie do wymiany, jedna ciągle myśli o sobie a drugi to typowa ciota która nie wie co robić.

Sekai Saionji - School Days = Wredna suka, najpierw oszukuje a potem (wiecie co ;d), postać która zniszczyła to anime.

Himeragi, Yukina - Strike the Blood = Irytująca postać, te jej słowa jak ktoś przedemną napisał "No senpai... This is our fight".

Louise - Zero no Tsukaima = Denerwująca postać swoim zachowaniem , ciągle by tylko biła naszego Saita(biedny).

Jak sobie coś przypomnę to edytuje ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Czyli tsundere :P

No właśnie nie do końca. Tsundere jak są bardziej słodkie niż wnerwiające to łatwo mogę polubić. Najważniejsze żeby dana postać myślała, a nie działała głównie impulsywnie.

Oglądałeś The Legend of the Legendary Heroes? To był dopiero gniot, a główna bohaterka to najbardziej wnerwiająca kuudere jaką kiedykolwiek widziałem w anime. Po prostu dno dna. Mowa o Ferris Eris.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=character&charid=17943

Poza tym jej siostra Iris Eris była też beznadziejna i wnerwiająca.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=character&charid=17945

A ogólnie to widzę, że nienawidzicie postaci z bardzo dobrych anime. Trochę to bez sensu bo wtedy prawie całe anime można by uznać za słabe lub co najwyżej przeciętne.

Opublikowano

@armoro

A ogólnie to widzę, że nienawidzicie postaci z bardzo dobrych anime. Trochę to bez sensu bo wtedy prawie całe anime można by uznać za słabe lub co najwyżej przeciętne.

To nie koniecznie cała prawda. Zdarza się, że przez jedną postać nie da rady się obejrzeć jakiegoś tytułu. Ale. Dla przykładu, Mikoto ze School Days. Najłatwiejszy bohater do znienawidzenia. Mimo, że życzyłem mu śmierci od 3 odcinka, świetnie się bawiłem oglądając SD. Tak samo przy Fate/Zero. Mimo, że Kirei jest dość specyficzną postacią, którą nie zbyt lubiłem mimo to, uważam Zero za jedno z lepszych tytułów jakie obejrzałem. Nie raz trzeba przeboleć to, i cieszyć się serią :D

A przepraszam, przypomniały mi się dwie postacie, których nienawidzę jeszcze bardziej niż Rin czy Sinon. Nienawiść over 9k. A mianowiecie:

Miyazono Kaori oraz Yuriko Ochiai z anime Shigatsu wa Kimi no Uso.  Coś strasznego. Myślałem nad porzuceniem tego anime. 

Jakby nie patrzeć, to anime nie jest specjalnie  dobre

Więc w sumie, to co powiedziałem, nie raz się nie sprawdza :P

Nie, nie oglądałem  :unsure:

No właśnie nie do końca. Tsundere jak są bardziej słodkie niż wnerwiające to łatwo mogę polubić. Najważniejsze żeby dana postać myślała, a nie działała głównie impulsywnie.

Niestety, rzadko się zdarza by trafić na tsundere, którą da się polubić od razu

gfgdf

Opublikowano

A przepraszam, przypomniały mi się dwie postacie, których nienawidzę jeszcze bardziej niż Rin czy Sinon. Nienawiść over 9k. A mianowiecie:

Rin z FSN? Nie wyobrażam sobie nie lubić tej postaci, a zarazem lubić Fate. Zresztą ona akurat była fajną tsundere. Nie tyle, że dosyć słodka to jeszcze inteligentna.
Opublikowano

Rin z FSN? Nie wyobrażam sobie nie lubić tej postaci, a zarazem lubić Fate. Zresztą ona akurat była fajną tsundere. Nie tyle, że dosyć słodka to jeszcze inteligentna.

Lubie fate/stay night no bo dalem w koncu 7/10 (choc myslalem nad 6), ale rin po prostu nienawidze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...