Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz komputerowa za 2zł?! Co o niej sądzicie?

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej myszy? http://www.mediaexpert.pl/myszy-i-trackballe/mysz-gembird-musoptim2-ps2,id-235665

Wczoraj wysiadła mi stara myszka po roku pracy i wszedłem na tą stronę poszukać czegoś dla siebie. Wybrałem jakąś zwykłą myszkę za 20zł, ale zamówiłem też tą za 2zł z ciekawości :D

Co niej myślicie? Ma wszystko co potrzebne, 3 przyciski, rolkę, i kabel PS/2.

Opublikowano

Myszka jak myszka. Bardziej do normalnego użytkowania a nie do gier typu cs,lol. Ja zawsze z takimi kształtami miałem problem z wygodnym trzymaniem w ręce :P Ale miałem w życiu chyba z 2 myszki podobnego kształtu.

Opublikowano

Stary,, taki towar za taka cene? nie czekaj tylko kupuj najwyżej jak sie rozwali to masz gwarancje na 2 lata  :)  zawsze jak ją yebniesz o sciane otrzymasz nowa z gwarancji xD  

Opublikowano

Jak ci wygląd nie przeszkadza to bierz, ja bym nie kupił bo brzydka.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Jeśli ktoś łatwo się denerwuje podczas grania w gry typu CS, zamiast jednej za 400zł może kupić 200 sztuk tego modelu :D

Edit: Przypominam że nie kupuje jej "dla siebie", tylko z ciekawości, chce zobaczyć jak by się spisywała. Poza tym zostawię ją gdzieś w biurku na wszelki wypadek, gdyby nową czekał ten sam los co swoją poprzedniczkę. Ta opcja MyszNumeryczna na klawiaturze mnie dobija  8S Mam nadzieję że jutro dostanę maila ze sklepu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...