Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po ostatniej aktualizacji gra nie chce się włączyć.

Arramis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Przed aktualizacją mogłem uruchomić CA. Po ostatniej aktualizacji gra nie chce się włączyć tzn. włącza mi się interfejs logowania i startu gry, ale zaraz po załadowaniu się HackShielda i Nexon Game Security nic innego się nie dzieje, w procesach nie ma Combat Arms.
Wie ktoś co z tym fantem zrobić? Pobierałem już nowego clienta. Efekt taki sam...
Proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odinstaluj,przeczyść ccleanerem,ręcznie pousuwaj foldery na c i innych dyskach jak coś zostało,spróbuj zainstalować od nowa ze strony a nie z instalki :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nic to nie dało :(
EDIT: usunąłem starą instalkę, wyczyściłem CCleanerem rejestr (kilka razy), pobrałem nowego clienta, zainstalowałem, włączyłem i jest to samo - po logowaniu, gdy ładują się te wszystkie nexon hackshieldy gra wyłącza się z procesów.
EDIT2: CCleaner znajduje "Problem ze ścieżką dostępu C:\Nexon\Combat Arms EU\CombatArms.exe - naprawiam ten problem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...