Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graf. do CS:GO

FeelMyStylee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się was zapytać , o kartę , a mianowicie , jaka karta graficzna była by dobra do 150 zl ? . Jako iz nie znam się na sprzecie komputerowym , posiadam laptopa ktory ma taka karte graficzna :

Intel HD Graphics

No i mianowicie wielu uzytkownikow mowi , ze w cs'ie bede mial max 50 fps . Wchodzę do gry i mam ledwo 30 -.- . Slyszalem ze 60 fps to takie optymalne , i właśnie rodzi się te pytanie czy karta graficzna wiele by zmienila , i oczywiscie jestem otwarty na wszelkie sugestie :) .

Z gory dziekuję .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

W csie ważniejszy jest procesor, ale ze zintegrowaną kartą graficzną za dużo nie zrobisz. Oczywiście, że lepiej kupić gpu, jeśli ma się integrę :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tak Jak Wspomniał Costa w csie jest wazniejszy procersor ale ty sie pytasz o karte graficzną bo ona tez jest potrzebna 

Na Olx.pl masz do negocjacji dobrą za 200 zł 

GTX650 1GD DDR5

Link : http://olx.pl/oferta/karta-graficzna-asus-gtx650-e-1gd5-CID99-IDbnovh.html#4494ea1ccd

Osobiśćie Posiadam 

MSI GeForce GTX 750Ti GAMING 2GB 256 Bit Procesor Intel Core i3-4170, 3.70GHz, 3MB, LGA1150 Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

W Cs:Go Na Ultra Mam 250-270 Fps

Mam Pytanie Jaki Masz Procesor

239137.gif

Opublikowano

Tak Jak Wspomniał Costa w csie jest wazniejszy procersor ale ty sie pytasz o karte graficzną bo ona tez jest potrzebna 

Link : http://olx.pl/oferta/karta-graficzna-asus-gtx650-e-1gd5-CID99-IDbnovh.html#4494ea1ccd

Dzieki , zaraz obejrzę co i jak ;)

W csie ważniejszy jest procesor, ale ze zintegrowaną kartą graficzną za dużo nie zrobisz. Oczywiście, że lepiej kupić gpu, jeśli ma się integrę :D

Orientujesz się mniej więcej o ile FPS podniosla by mi taka radeonka , lub icore'a ? . Taka do 150 zl ? ;)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Opublikowano

Podaj Procesor Jaki Masz A Odpowiem

Nie znam się na laptopach , komputerach itp , ale chodzi o to ? ;d 

Intel Pentium CPU N3520 ?

Opublikowano

Jezeli Masz Win 7 Napisz Dxdiag i podaj wrzystkie parametry

w konsoli

Powiem Tak Z Tą Kartą Graficzną Którą Podałem W 1080p 70-90 Około Na Low

Jezeli Masz 4Gb pamieci ram

239137.gif

Opublikowano

Procesor :

Intel Pentium CPU N3520 @ 2.16 GHz (4 CPU's ) , - 2.2 GHz

Mam Windows 8.1 .

Opublikowano

Powiem Tak Z Tą Kartą Graficzną Którą Podałem W 1080p 70-90 Około Na Low

Jezeli Masz 4Gb pamieci ram

Na Systemie 32-Bit

239137.gif

Opublikowano

Weź nie słuchaj tego pajaca, on ci proponuje kartęgraficzną, kktóra jest do PC, a nie laptopa. Prawda jest taka, że nie jest istotne jaka grafikę wrzucisz w tego laptopa, i tak nie będzie płynnej gry. A, no i jeszcze optymalną gra to 120fps +, nawet przy 60hz monitorach. Dlaczego? Odsyłam do google

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Rożnicy Niema Żadnej Bo I Tak Masz Za Małą Moc Obliczeniową Wien Ci Nie Potrzebne

Jeśli Pomogłem Kliknij Przycisk Lubie To

Graczu Dax 120Fps+ chyba w snach na 1gb karcie monitor jak ma 60hz to i tak będzie 60 klatek na sekundę

Sory Na Zauważyłem Ze Masz Lapka Proszę Link Do Odpowiedniej Karty http://allegro.pl/nowa-ati-mobility-radeon-hd5650-1gb-gddr3-128-bit-i5075206613.html

239137.gif

Opublikowano

Weź nie słuchaj tego pajaca, on ci proponuje kartęgraficzną, kktóra jest do PC, a nie laptopa. Prawda jest taka, że nie jest istotne jaka grafikę wrzucisz w tego laptopa, i tak nie będzie płynnej gry. A, no i jeszcze optymalną gra to 120fps +, nawet przy 60hz monitorach. Dlaczego? Odsyłam do google

Więc jedyne wyjscie to nowy laptop ? ;//

Opublikowano

A czy Nvidia nie jest karta zintegrowana ? . Slyszalem , ze do gier zintegrowane to dno . 

Opublikowano

Ziomek, idź trolluj gdzie indziej. Polecasz mu karty graficzne ddr3, które są 2 razy wolniejsze od ddr5.OOgólnie do płynnej gry na serwerach 128 tick jest potrzebne 128fpsow, dlaczego - jeszcze raz odsyłam do google. Jak Ci się spoko gra na 60 fps to spoko, fps_max 61 i cisnij, dla innych znanych mi PRAWDZIWYCH EKSPERTOW minimum to 110-120fps, dla mnie w grze takiej jak cs go minimum to 150

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ziomek, idź trolluj gdzie indziej. Polecasz mu karty graficzne ddr3, które są 2 razy wolniejsze od ddr5.OOgólnie do płynnej gry na serwerach 128 tick jest potrzebne 128fpsow, dlaczego - jeszcze raz odsyłam do google. Jak Ci się spoko gra na 60 fps to spoko, fps_max 61 i cisnij, dla innych znanych mi PRAWDZIWYCH EKSPERTOW minimum to 110-120fps, dla mnie w grze takiej jak cs go minimum to 150

Dlaczego 150 fps ja mam 60hz monitor to i tak widzisz 60fps a jak masz 120hz monitor  widzisz 120 fps to dlaczego 150fps 

ddr3 to laptopa to dobrze to nie komputer!!

239137.gif

Opublikowano

GTX650 1GD DDR5

Osobiśćie Posiadam 

MSI GeForce GTX 750Ti GAMING 2GB 256 Bit Procesor Intel Core i3-4170, 3.70GHz, 3MB, LGA1150 Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

W Cs:Go Na Ultra Mam 250-270 Fps

Mam Pytanie Jaki Masz Procesor

Źle przeczytałeś on ma laptopa :D

Te eksperty to chyba jakieś kalaszki co nie? moi znajomi wbili LE'my na 30-40 fpsach wiec schowaj sie z opinią tych "EKSPERTOW" 

Nic nie zrobisz to lapek z zintegrowana karta graficzna wpisz jakieś komendy ustawn na fpsy podobno sa jakieś ustaw niskie detale rozdzialkie 4:3 i  rozdzialka chyba 1024x768 i graj tylko mirage moze bedziesz miał te 30-50 fpsów oczywiście na serverach 5v5 bo na deathmathu bedzie z 10-20 xD

Zawsze możesz kupic na oxl używanego starego kompa za 500 na ktorym bedziesz mial te 120 fpsów i chyba na full detalach ;d 

Opublikowano

Eksperci - mam na myśli ekspertów komputerowych, a nie od cs go :v Poza tym, co ma do tego ranga?

Skoro jesteście aż tak leniwi, proszę bardzo

http://m.pclab.pl/art62858.html

Wyniki mówią same za siebie :)

Opublikowano

Wiecie co , grałem u mojego kolegi co ma 250 fps na high i gralem u kuzyna co ma 80 FPS i praktycznie roznica była znikoma ( jak dla mnie ) . Wielu mowi , ze 60 FPS chodzi juz bez scin .. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...