Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobberhack na pl

adihajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngjevcy Jeśli już chcesz pomóc to pisz wyraźniej lub podrzuc link, a nie posty nabijasz bezsensownymi odpowiedziami.

Co do problemu to na dzień dzisiejszy mobber działa tylko w m2bobie (chyba ze o czyms nie wiem). A co do kamera to troche dziwne że tak długo nie mogą zrobić pod GameGuarda.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngjevcy Jeśli już chcesz pomóc to pisz wyraźniej lub podrzuc link, a nie posty nabijasz bezsensownymi odpowiedziami.

Co do problemu to na dzień dzisiejszy mobber działa tylko w m2bobie (chyba ze o czyms nie wiem). A co do kamera to troche dziwne że tak długo nie mogą zrobić pod GameGuarda.

Lepiej dłużej a porządniej ;d Chyba że wolisz łapać bany ;d

Opublikowano

Kamka teraz nie ma czasu tego robic.Jest na urlopie.On pracuje na codzien,dlatego nie wypusci czegos podobnego do m2boba.ja posiadam po edycji moda funkcje wszystkie działaja na dzien dzisiejszy.Ale jest problem bo Kamka nie zgadza sie na udostepnienie tego moda.Nie wiem co mu zalezy

/niereg. sygna

Opublikowano

Kamka teraz nie ma czasu tego robic.Jest na urlopie.On pracuje na codzien,dlatego nie wypusci czegos podobnego do m2boba.ja posiadam po edycji moda funkcje wszystkie działaja na dzien dzisiejszy.Ale jest problem bo Kamka nie zgadza sie na udostepnienie tego moda.Nie wiem co mu zalezy

A on nie może zaktualizować moda tym Twoim działającym? :P

Opublikowano

Co zrobić, gdy próbuję odpalić m2bob'a a ciągle wyskakuje mi komunikat, że muszę pobrać jakieś pliki umożliwiające darmowe korzystanie? Czy nie da się tego obejść i trzeba kupić premium? 

Opublikowano

@ProGamerxDD Od 14 sierpnia jest darmowy m2bob z okrojonymi funkcjami i aby z niego korzystać musisz pobierać plik 100Mb co dwa dni. Pobierasz, i wrzucasz do folderu z m2bobem i wszystko i śmiga.

Opublikowano

@V3NdeTTaa Mi nie działa ten mobberhack, dałem do folderu z grą odpalam injectora wpisuje metin2client.bin a niżej Multihack.dll daje auto inject włączam przez Metin2_Launch (bo mam moda) włącza się klient jest proces metin2client.bin w menadżerze zadań a potem znika. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...