Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Zaczynam Gre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kiedys pobrałem world of warcraft wbiłem na prywatny serwer Sunwell zrobiłem jakąs postać nie pamiętam i totalnie nie ogarniałem na początku gdzie miałęm isc ;C Ma ktoś jakieś poradniki ,żebym nauczył się grać co mam robic i wgl ? Da się zrobić żeby po polsku było wszystko misje i wgl ?

Opublikowano

Nie da sie zrobic po polsku.

Na prywatnych serwerach gra sie ciezej ze wzgledu na starszy patch, obecnie global jest mocno ulatwiony dla nowych graczy.

Wow z poczatku glownie opiera sie na lvlowaniu, dopiero po wbiciu maxymalnego lv musisz zaczac 'ogarniac'.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś buggwell to był straszny syf - grając na privkach szybko się zniechęcisz bo większość(no prawie) questów, dungeonów i nawet raidów jest pobuggowana - coś nie działa, gdzieś kogoś wywali z dupy, coś się nie zespawnuje, bossy nie używają abilitek, nie można wylevelować profiki, itemki questowe nie działają albo nie dropią i takie tam pierdoły. No ale jak już musisz na gównianych privkach grać to zacznij od ściagnięcia jakiegoś addonu pomagającego z questami - carbonite albo questhelper, coś do zarządzania plecakiem i takie tam pierdoły. MMO jak każde inne i robisz to samo, więc szybko podstawy załapiesz. Lvluj, rób questy i tyle.

Opublikowano

Sunwell aktualnie jest bardzo dobrze oskryptowana można wbić nawet Loremastera a pobugowany ale kilka lat temu. Pobierz sobie addony Carbonite i Quest helper i wtedy idziesz tylko za znaczkami.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś buggwell to był straszny syf - grając na privkach szybko się zniechęcisz bo większość(no prawie) questów, dungeonów i nawet raidów jest pobuggowana - coś nie działa, gdzieś kogoś wywali z dupy, coś się nie zespawnuje, bossy nie używają abilitek, nie można wylevelować profiki, itemki questowe nie działają albo nie dropią i takie tam pierdoły. No ale jak już musisz na gównianych privkach grać to zacznij od ściagnięcia jakiegoś addonu pomagającego z questami - carbonite albo questhelper, coś do zarządzania plecakiem i takie tam pierdoły. MMO jak każde inne i robisz to samo, więc szybko podstawy załapiesz. Lvluj, rób questy i tyle.

Sunwell jest teraz w świetnym stanie, grając po stronie hordy do 50 lvl nie spotkałem zadnego zbugowanego questa, insty sa wszystkie, nie wiem jak raidy bo nie gram.

Opublikowano

Czy to trudne wejśc na jutube i jak grasz taurenem to wpisujesz WoW tauren part 1 ?

p.s Żaden ekspert mi tego nie powiedział wpadłem na to sam :D