Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaki skin do nidalee?

Resco.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki według was jest najlepszy skin do nidalee? 
W środe ma być na promocji lamparcia Nidalee.

I własnie się zastanawiam nad nią ;p 
Chyba że ładniejszy jakiś za 975, to który?

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

­Ja właśnie skorzystałabym na Twoim miejscu z okazji na tą lamparcią nidalee. Jest prześliczna, podoba mi się art, jak i w grze. <3 Ewentualnie łowczyni głów, całkiem ładne efekty, świetny art i w grze też niczego sobie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Leopard Nidalee sama posiadam, bardzo podoba mi się splash oraz wygląd Nidki jako człowiek oraz kot w grze, więc polecam.

Bewitching Nidalee, Headhunter Nidalee, Warring Kingdoms Nidalee - te trzy skiny jeszcze opłaca się kupić. Bo mają zmienioną animacje, ładny wygląd w grze (oprócz kota w Headhunter, przynajmniej mi się nie podoba), fajne splash arty.

Opublikowano

Lamparcia najlepsza, ma najlepszy model z dostępnych skinów do Nidalee + niedługo będzie niedostępna ^_^ Kupiłbym też ale 4 skiny do Nidalee to za dużo ;x

Opublikowano

Łowczyni głów polecam chociaż sam mam 2 łowczyni oraz ten najnowszy :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...