Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie otrzymałem Famasa na 13 lvl

maniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 9 levelu na bank dostajesz nie na 13, jeżeli nie dostałeś coś mało prawdopodobne to może złapałeś buga i go w ogole nie otrzymałeś. 

Opublikowano

na 8-9lvl sie dostaje (ja dostalem) Musiales dostac-.- a moze wbiles 8/9lvl i miales przerwe tygodniową i famas sie skonczyl ?  :)

Na 9 levelu na bank dostajesz nie na 13, jeżeli nie dostałeś coś mało prawdopodobne to może złapałeś buga i go w ogole nie otrzymałeś. 

Zawsze istnieje opcja, iż jest po prostu pechowcem. Mógł wbić ten 9 lvl, zanim Nexon przeprowadził zmiany w nagrodach za poszczególne awanse. ;)

Opublikowano

mozmoziwe z ta przerwa w sumie :D kurde a oplaca sie kupowac cash? bo niewiem czy na ta gre wydawac jakiekolwiek pieniadze juz :/  bo bym moze kupil jakies expy premke, bronie......

a i jeszcze jedna sprawa czy w IS mozna kupic famasa samego po prostu bo albo jestem slepy albo nie widze :/

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

mozmoziwe z ta przerwa w sumie :D kurde a oplaca sie kupowac cash? bo niewiem czy na ta gre wydawac jakiekolwiek pieniadze juz :/  bo bym moze kupil jakies expy premke, bronie......

a i jeszcze jedna sprawa czy w IS mozna kupic famasa samego po prostu bo albo jestem slepy albo nie widze :/

Co do pierwszego pytania:

Decyzja należy do Ciebie jeżeli masz pieniądze i Ci nie szkoda ich na grę, to śmiało możesz kupować. 

Co do drugiego pytania, nie mogę Ci obecnie na nie odpowiedzieć bo nie wiem, dawno w globala (i ogólnie w warrocka nie grałem :D

320551442138510845087.png
Opublikowano

Zwykłego famasa za dinary juz nie ma :/ Możesz go zdobyć kupując za NX np. 

299881440327020390167.jpeg

Czasami pojawiają się famasy flagowe i inne za 2400 NX ;)

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca jeżeli chcesz wydawać pieniądze na NX i ci ich nie szkoda jak mi, samego podstawowego Famas nie kupisz już ani w IS ani w grze są jedynie flagowe na 8 slot na 30 po 3600NX, Paczka Famasów USA,Canada na zawsze za 24,000NX i także jest Famas Brazylia wraz z premium za 11000NX. 

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca jeżeli chcesz wydawać pieniądze na NX i ci ich nie szkoda jak mi, samego podstawowego Famas nie kupisz już ani w IS ani w grze są jedynie flagowe na 8 slot na 30 po 3600NX, Paczka Famasów USA,Canada na zawsze za 24,000NX i także jest Famas Brazylia wraz z premium za 11000NX. 

Można jeszcze pozyskać normalnego Famasa, nawet permantntnie (mam na myśli te mystery boxy), choć trochę drogo wychodzi.

X1O4XCU.png

Opublikowano

Można jeszcze pozyskać normalnego Famasa, nawet permantntnie (mam na myśli te mystery boxy), choć trochę drogo wychodzi.

X1O4XCU.png

Z tymi myster boxami to najlepiej dla kogoś kto ma dużo kasy i mieć dużo szczęścia żeby wylosować Famasa na zawsze, jeżeli chłopak nie chce wydawać dużo na NX to niech kupi sobie od razu Famasa bo ma pewność że go dostanie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...