Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzielenie ekranu na 2

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Czy jest jakiś program na Windowsa lub OS X ewentualnie, który rozdziela ekran monitora na dwa sklonowane ekrany?

Chodzi o takie coś mniej więcej :P

http://prntscr.com/87mn3w

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Może to:

https://maxto.net/

Darmowych alternatyw nie szukałem.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Ok, źle zrozumiałem w takim razie - w sumie to mnie bardzo ciekawi: po co komu klonowanie ekranu na jednym monitorze?

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Po to samo na co ci dwa monitory, jak nie mas zmożesz mieć dwa pulpity na jednym monitorze, np. mając ultrapanoramiczny monitor 21:9 czy większy ma się praktycznie dwa pulpity 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Prosta odpowiedź. VR :)

Mam dwa monitory podpięte. Po prostu chcę podzielić jeden główny monitor na dwa takie same okienka. Czyli pulpit x2 na jednym monitorze

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...