Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedzenie do pracy

potem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,co zabrać do jedzenia do pracy?

Dniówka-Autobus mam po 4 rano,prace zaczynam o 6,kończę o 18 i w domu jestem przed 20

Nocka-Autobus o 16(więc jestem już po obiedzie),18 zaczynam prace,6 rano kończę,przed 8 jestem w domu

Przez całe 12h mam 3/4 przerwy po 10-20min

Praca przy montażu łatwa robota zero zmęczenia

Opublikowano

Kanapki z sałatą i pomidorem + ew. szyneczka i do tego parę owoców lub warzyw + oczywiście woda mineralna.

Opublikowano

Jak wyżej, kanapka, lub zrób sobie tortillę. Kup te tortillowe placki w byle jakim spożywczaku, jakieś mięsko np. kurczaka, sałatę, pomidora i sos w saszetce, łagodny lub ostry. Kurczaka smażysz i jeśli chcesz panierujesz, wrzucasz to z ważywkami na placek i zawijasz tak żeby nie wypadło. Możesz jeść na zimno jak kanapkę, bądź jeśli masz mikrofalę w pracy odgrzać.

Opublikowano

­Wiele rzeczy można zabierać - owoce, warzywa, sałatki, kanapki, etc. Ja często sobie robiłam np. ryż na mleku z bananami albo brałam jakieś warzywka/owoce, czesto kanapki czy też różne sałatki. ;) Pomyśl co lubisz i to weź w jakimś pojemniczku ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jakąś bułe z serem or szynką ew. jakas salata, pomidor, zaleznie co lubisz

Oczywiscie jakas woda pitna

by Neosieł

Opublikowano

Najlepiej chyba sałatkę z kurczaka, jakaś kukurydza, pomidory, papryka itp. Na pewno będzie to lepsze niż kanapki. 

I do tego możesz wziąć sobie jakiś serek wiejski z pieczywem albo owoce i git xD

Opublikowano

Chleb z ziemniakami. Tanie i sie nasycisz xD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Sałatki, takie grubsze kanapki, dobry pomysł ktoś podrzucił z tą tortillą. Możesz sobie w pojemniczku zabrać jakiś ryż z kurczakiem, makaronem, bo to smakuje nawet na zimno :P

Opublikowano

z tego wynika ze masz ok 6-7 godzin na spanie, mi osobiscie po 12 godzinach, nawet nie męczącej pracy troche  nudno sie zrobiła a co za tym idzie zmęczyłbym sie -> wstajesz niewyspany czyli nie chce Ci sie nic przygotowywać typu tortilla itd, chcesz poświecic na to max 10 minut wiec zostaja Ci tosty, zwykłe kanapki/bułki + jakis goracy kubek 

swoja droga dziwny troll

ae1d1005fe.png

Opublikowano

kanapki z chlebem i masłem posmarowane nożem

co by warna nie zarobić: jak masz do dyspozycji lodówkę i mikrofalę w pracy to kup sobie pojemniczki i gotuj sobie jakieś cuda na kiju, łatwych przepisów na necie dużo jest

Opublikowano

z tego wynika ze masz ok 6-7 godzin na spanie, mi osobiscie po 12 godzinach, nawet nie męczącej pracy troche  nudno sie zrobiła a co za tym idzie zmęczyłbym sie -> wstajesz niewyspany czyli nie chce Ci sie nic przygotowywać typu tortilla itd, chcesz poświecic na to max 10 minut wiec zostaja Ci tosty, zwykłe kanapki/bułki + jakis goracy kubek 

swoja droga dziwny troll

Żaden troll :P 15 dni w miesiącu tak robię i 15 dni mam wolnego,6-7h spania starczy 

Myślę że na początek jakieś wypchane bułki się ogarnie 

Opublikowano

Dzień: Kanapki/Serek wiejski z bułkami, sałatka, chłodnik ((taka zupa))

Nocka: jeżeli masz możliwość gorącej wody to zupkę chińską lub coś w tym stylu 

Ogólnie to polecam zrobić sobie chłodnik bardzo dobry gdy jest strasznie gorąco a tobie chce się jeść. 

Opublikowano

­Wodę mineralną + owoc / jogurt + kanapki z warzywami / tosty z serem, szynką, ketchup... ja jeszcze cebulę daję.

Opublikowano

Mi nie starczają kanapki i wsadzam sobie do pudełeczka kawałek obiadu (ryż, kotlet, kasza itd.). Odradzam gorące posiłki! Stanowczo! Tylko z tym kłopot.

Opublikowano

zamawiaj sobie codziennie pizze po 20 zł :)

Chodzi do pracy w ciągu 30 dni tylko 15 razy.

Czyli 15 * 20 = 300 zł w ciągu całego miesiąca ma wydawać na jedzenie bo Ty tak chcesz xD?

Fakt faktem jeżeli jest przy sporym hajsie to sam bym tak robił ale za 300 zł zrobi się jedzenie na cały miesiąc, do tego lepsze.

też bym wolał pizzę w pracy niż bułki ale jakbym miał wydawać co miesiąc 300 zł to podziękuję

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

1. Jabłko, banan, brzoskwinia, papryka w paski, ogórek, pomidor w plastrach, rzodkiewka
2. Shake (np białkowy albo na mleku, jest pełno przepisów), jogurt, serek wiejski
3. Wszystkie te sałatki wypisane wyżej, pierś z kurczaka, obrane mięso drobiowe (pieczone w rękawie / gotowane), jakiś stek w plastrach

Wybierz po jednym z każdego punktu, przygotuj sobie wcześniej i będzie ok.
Mięso możesz podsmażyć no oliwie albo upiec na kilka dni.
Smacznego.  

f.png

Opublikowano

Sałatki, takie grubsze kanapki, dobry pomysł ktoś podrzucił z tą tortillą. Możesz sobie w pojemniczku zabrać jakiś ryż z kurczakiem, makaronem, bo to smakuje nawet na zimno :P

Czekaj konwertuje... mam, kuleczki ryzowe z kurczakiem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zawsze wodę, żadnych Pepsi itp, bo chce ci się potem więcej i bardziej pić. Jeżeli chodzi, o jedzonko - Kanapki, albo jak mój tata, boczek z chlebem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...