Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na bardzo słabego laptopa

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Poszukuję fajnych tytułów które mogę zagrać na swoim leciwym dość sprzęcie. Cieszyłbym się gdyby tytuły były dostępne na OS X'a, ale mogę się poświęcić i zainstalować windowsa 7 lub 8. Krótki opis gry mile widziany. ;) Sprzęt w sygnaturce.

Myślałem nad OMSI lub OMSI 2, ale czy jest szansa, że w ogóle się uruchomią? :P

Opublikowano

Omsi na pewno pójdzie, 2 raczej też. Jeśli chcesz jakieś takie symulatory to Etsy, P***l to The Metal. W dziale singleplayer jest spis gier na slaby komputer. 

Z rpg gothici i skyrim morrowind.

Opublikowano

Omsi na pewno pójdzie, 2 raczej też. Jeśli chcesz jakieś takie symulatory to Etsy, P***l to The Metal. W dziale singleplayer jest spis gier na slaby komputer. 

ETS 2 ledwo ledwo daję radę. ;(

Opublikowano

Lol, Kozacy, Gta 4, Left 4 Dead 2, seria gothica

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Nie Skyrim morrowind tylko Tes: Morrowind :) Polecam starego metal gear solid integral.. idzie dostać na allegro za 30-40 zł płytkę, odpalasz na emulatorze :)

Gry na emulatorze odpalałem na kompie z 2005 roku :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się gdyby ta grafika z 2005 roku była 10x mocniejsza od mojej. :> 

Opublikowano

Soldat ?

Little Fighter ?

Uwielbiałem te gierki :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tym "bardzo słabym". Ta grafika wcale nie jest aż tak zła.

Co do gier, to zamiast czekać na odpowiedzi z pojedynczymi tytułami, wejdź na np. encyklopiedię gry-online i tam szukaj.

Wszystkie gry do 2010 powinny działać bez problemów. Jeśli masz aktualne sterowniki, to i nowsze będą działać.

Z ETS 2 nie powinno być większych problemów.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

­W Ets2 może być ciężko ze względu na kartę graficzną, ale w gry, które aż takiej mocnej nie potrzebują to spokojnie pograsz :)

Battlefield 3?

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...