Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak zdobyć nulleda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego forum dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak nulled. Podobno nawet L# z nulleda działa ;)

Jeśli ktoś ma chwilę może wytłumaczyć mi jak można załapać się na L# z nulleda? Wiem, że trzeba spełniać pewne warunki. Ilość postów, repy i leech. Posty wiem jak zdobyć. Leech też wiem jak zrobić żeby był ok. Jednak co z repami? Za co się je zdobywa? Oczywiście nie proszę i jakieś repy za darmo, więc bez warnów mi tutaj ;)

Opublikowano

­Repy można wymienić - np. 5 repów za 5 repów (na MPC handel repami z nulleda zakazany)

Inną drogą - np. jakiś giveway. Aby wygrać muszą repkę w górę dać, lub po prostu pomoc użytkownikom ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ok. Dzięki za informację. Nadal jednak nie wiem na jakiej zasadzie wymienia się repami lub jak je komuś podarować. Nie widzę nigdzie takiej opcji u nich na forum :/

Pasjonat
Opublikowano

ja pobralem z neta z 10 tapet z lola wkleppilem na nulleda napisalem ze sa niesamowite i dostalem z 7 likow.

za byle co tam idzie dostac tylko zakrecic sie trzeba umiec.

NIech moc bedzie z toba,

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie.

Co oznacza ten komunikat?

Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

Error: Could not load template 'auth' from group 'auth'

P.S.

Jeśli ktoś ma konto na nulled proszę o PW.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie.

Co oznacza ten komunikat?

Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

Error: Could not load template 'auth' from group 'auth'

P.S.

Jeśli ktoś ma konto na nulled proszę o PW.

Nie masz dostępu do servera auth i nie możesz korzystać ze scrackowanych programów.

Opublikowano

"Giveawaye" - na nulledzie :D zrobili nowy regulamin i nie można... "żebrać o upvoty" zrobilem zasady ze rep za branie udzialu :) ale i tak dostalem warna ps. rozdawalem zcrackowane konta, czasami sobie je crackuje :)., ja pobralem program VPN z nulled.io ktos dal topic z nim, zmienialem ip, robilem konta i dawalem sobie repa. ale zajęło to tak 1,5 godziny na 6 repa mozna owiele szybciej ale mialem pewne problemy i faile ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...