Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Gdzie kupić?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gdzie tanio kupić fife 15? Kolega mi mówił że kupił za 50 zł ale nie powiedział gdzie. Była jakaś przecena czy co? Bo teraz widzę wszystkie wersję PC za 100zł. I ile bym miał jeszcze fps na tym sprzęcie?

Procesor: AMD Phenom™ II X2 550 Processor

Karta: NVIDIA GeForce 9800GT

RAM: 2GB

System: Windows 7 64-bit

Opublikowano

Cześć, obecnie najtaniej kupisz fifkę za plus minus 70 złotych: http://www.ceneo.pl/30652034#mh=k8z2hCH010008ea-gamesXEhInOb8q2F6KqhbIZ7lGCEkyhOQpTqyzeLFqF6aUTNF0Qwx2pvDnoaydvS2ZtyJ9_W-IjC0JGmg4EpyIlYDy_wekiU1zsr8cRLfx6a2jrHMb-0NBhTRITNFKpzzsnWvv73Tp9TJ9rU7e4rBV6cRuYd0Zk9fJ40lywiLXoEYMHvp0lzTaSuBVpKB9LCHHNGK0. Wybierz która opcja Ci pasuje.

Jeśli chodzi o sprzęt, masz do tego specjalny temat, pytaj w nim czy pójdzie, a jeżeli tak to ile fps. Na moje oko (słabo się znam na komputerach), będzie mało fpsów, bo mało ramu, jednak nie jestem pewien.

+patrykliz: Temat: Czy pójdzie mi FIFA 14/15/16? - Sprawdź

graphic.png

Opublikowano

Widzę na g2a że są po 50-60zł. Warto tam kupić?

Na G2A masz wersje cyfrowe gier. A jeśli cyfrowe to oczywiście tańsze, to logiczne. Najtaniej jednak będzie na Allegro, choć ryzyko na trafienie oszusta jest też tam największe.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...