Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wysyłać SMS na doładowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że nie mogę wysyłać smsów doładowujących np. transfer do twojlimit.pl. Wydaje mi się, że ktoś założył mi na to blokadę, ponieważ nie dawno mogłem to robić. Na początku myślałem, że zablokowano mi wychodzące, ale później zorientowałem się, że dostałem sms'a, w którym było napisane, że jakaś blokada została włączona i aby ją wyłączyć trzeba wysłać jakiegoś darmowego sms'a. Ja to zignorowałem, ponieważ nie wiedziałem, że zostało zablokowane wysyłanie sms'ów na takie doładowania. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

W jakiej jestes sieci?

To usluga blokujaca smsy ze zwiekszonym kosztem. Wylaczysz ja wirtualnie na stronie twojej sieci.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W jakiej jestes sieci?

To usluga blokujaca smsy ze zwiekszonym kosztem. Wylaczysz ja wirtualnie na stronie twojej sieci.

Jestem w Play. Dowiedziałem się, że aby to wyłączyć trzeba wysłać sms'a o treści STOP [nazwa usługi], ale nie wiem czy wpisać STOP PRENUMERATA i pod jaki nr?

PS: Znalazłem tego sms'a i go wysłałem (nr 252 o treści TAK) i przyszedł mi taki sms: "Blokada przychodzących sms z numerów specjalnych jest wyłązcona. Aby ją włączyć, wyślij sms o treści STOP na numer 252 Więcej na play.pl" lecz to nic nie dało.

Opublikowano

W jakiej jestes sieci?

Dobra zrobiłem tak jak napisałeś czyli wyłączyłem usługę blokującą sms'y premium (sms ze zwiększonym kosztem) poprzez stronę play24 i wszystko działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...