Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mój kompleks dotyczący nóg są strasznie grupe

pmp#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marna prowokacja gimbów ;<

co do twojego pytania samych nóg nie odchodzisz, jak juz to możesz je bardziej ukształtować za pomocą ćwiczeń ćwiczeń ukierunkowanych na nogi 

Opublikowano

ZT_PEDAL_049_1942_4f7584d062ab5.jpg...Za 5-10 lat beda pytania dlaczego mój ptaszek jest taki mały :(.

Nie martw sie mam dla ciebie rade ;).Idz do sklepu kup z 10 żyletek może być tez nóż kuchenny i nici :D.Gdy bedziesz mial wszystko wystarczy troche podciąć te twoje nogi tak tak zebyś mial kieszonke w nich następnie weź jakąś łyżkę może byc reka zgarnij cale mięso wyciąg ręką po tym zabiegu masz chude nogi :) potem trzeba tylko zaszyć igla zeby krewka nie leciala :3 za pomoc oczekuje lajka 

Opublikowano

czemu nazywasz mnie pedałem bo jestem przystojny i mam fejm na facebooku? spier gosciu i masz bana za offtop wgl

muj k***s ma 20 cm typie i ruchalem wiecej lasek niz ty w zyciu widziales :D :D

Opublikowano

Takie gówna, co próbują być smieszne i robić jakieś prowo- powinny być kasowane. Bo chyba plebsu te forum nie hoduje.

Opublikowano

Takie gówna, co próbują być smieszne i robić jakieś prowo- powinny być kasowane. Bo chyba plebsu te forum nie hoduje.

Zmienne IP i nic nie poradzisz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

jakie zmienne ip gosicu po prostu jestem k0z4kiem i sie mnie nie banuje a wy nie macie humorku jebane nerdy siedzicie tylko przed komputer i walicie konia do jpg jakiejs ekurwy z tego forum wiec morda bo przekopie jedneog z drugim jak na IEM wpadne pizdeczki

Opublikowano

jakie zmienne ip gosicu po prostu jestem k0z4kiem i sie mnie nie banuje a wy nie macie humorku jebane nerdy siedzicie tylko przed komputer i walicie konia do jpg jakiejs ekurwy z tego forum wiec morda bo przekopie jedneog z drugim jak na IEM wpadne pizdeczki

Przepraszam no, weź nie dissuj no. Koleżko nie obrażaj się no.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

czemu nazywasz mnie pedałem bo jestem przystojny i mam fejm na facebooku? spier gosciu i masz bana za offtop wgl

muj k***s ma 20 cm typie i ruchalem wiecej lasek niz ty w zyciu widziales :D :D

Nie wyzywam stwierdzam fakty.Dlaczego bana za offtop ? napisalem ci sposób co masz zrobić ? to ze jest bolesny to juz twoj problem ważne że skuteczny  <_< skoro napisaleś ze przekopiesz jedngo z drugim to musisz byc mega twardzielem ^_^  wiec bólu nie poczujesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...