Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy garen

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Grając na topie, przy pasku hp mialem twarz championa przeciwnego teamu, wczoraj jak grałem zobaczyłem że mój teammate miał to samo, co to jest?

Opublikowano

Na pewno grałeś garenem. Zmieniali go trochę w tym patchu, teraz jego ult ma też część bierną.

Garen robi dodatkowe obrażenia procentowe oraz true dmg z ulta osobie, której ikonkę ma koło swojego paska zdrowia.

Działa to na ostatnią osobę, która zabiła twojego sojusznika.

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Na pewno grałeś garenem. Zmieniali go trochę w tym patchu, teraz jego ult ma też część bierną.

Garen robi dodatkowe obrażenia procentowe oraz true dmg z ulta osobie, której ikonkę ma koło swojego paska zdrowia.

Ok takie rzeczy, dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

A nie czasem na osobę która jest najbardziej fed w enemy?

Opublikowano

Grając na topie, przy pasku hp mialem twarz championa przeciwnego teamu, wczoraj jak grałem zobaczyłem że mój teammate miał to samo, co to jest?

Wybacz jeśli cię to obrazi ale czy ty jesteś idiotą? Czy po prostu nie wiesz że jak przesuniesz myszkę nad skill postaci to zobaczysz jego działanie? Wszystko można było zobaczyć w chwilę dosłownie chyba że masz problemy z czytaniem. // Co do "głowy bohatera" pokazuje się dopiero po wbiciu 6 poziomu na garenie, jest nim osoba która zebrała najwięcej killi w ostatnim czasie (zapewne jakiś limit czasowy np 5min aby uniknąć afk-ów którzy by zniszczyli garena passyw), A daje to True dmg (omija armor/magic res) na ulcie, a także zabiera 1% true dmg na każdym podstawowym ataku a także podczas używania "e". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...