Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inna grafika Metin2

K4CP3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie co zrobić żeby grafika wyglądała lepiej. Chodzi mi o to jak zrobić żeby wyglądała tak jak na lewym zdjęciu , a na prawym macie normalną.

K46y07B.png

Opublikowano

Wiem wiem , ale np jak widze prezke serwera to itemy na zdjęciu wyglądają tak jak na tym co wstawiłem po lewej stronie. A jak wejde na serwer to wyglądają standardowo i pytam się czy może jest jakaś opcja żeby rzeczy wyglądały tak jak chce.

Opublikowano

Plugin w photoshopie - topaz clean (akurat ten zostal uzyty w prezentacji Castiosa chyba, która przytoczyles). Jest to stosowane bezpośrednio już na screenach z gry w programie. Nie ma takiej wtyczki, która poprawia grafike w ten sposób w grze

Opublikowano

Oczywiście w grze również można poprawić wygląd itemków (a nawet wygląd całego metina), a to, że PS jest używany w prezentacjach to już inna para kaloszy.

Co zrobić? Wiele osób na ten temat Ci nie odpowie. Source! jak ogarniesz to zrobisz lepszy wygląd nawed w HD, pozdrawiam :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o efekt Topazu, to jest dodatek do Photoshopa, czyli Topaz Clean. 

Dzięki temu uzyskasz lepszy efekt.

Może i lepszy ale po tym jak 99% grafików go zaczęło używać w metin2, rzygać się nim już chce  8S

Wyżej wyjaśnili, topaz clean ps.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...