Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z War Rock Helper

maniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@maniacz

War Rock Helper jest to asystent, umożliwiający wysłanie w łatwy sposób raportów, związanych z nieoczekiwanym zakończeniem pracy aplikacji.

Oryginalny tekst:
Sorry for the inconvenience because of unexpected error.
Do you want to transmit the information about the play data, error record, pc spec information?
These information does not include any private information and will be used for the only bug fix purpose.
If you transmit relevant information, it will be very helpful for fixing bug as soon as possible.
Thank you very much.

W luźnym tłumaczeniu:
Przepraszamy za niedogodności spowodowane nieoczekiwanym wystąpieniem błędu.
Czy chcesz przesłać informacje dotyczące danych rozgrywki, zaistniałego błędu oraz specyfikacjach twojego komputera?
Te informacje nie zawierają żadnych informacji prywatnych i zostaną wykorzystane jedynie w celu przygotowania poprawki, mającej na celu rozwiązanie problemu.
Jeżeli prześlesz nam te istotne informacje, mogą okazać się one bardzo pomocne w jak najszybszym naprawieniu błędu.
Dziękujemy bardzo.
Opublikowano

Myślałem, że z tego co napisałem, raczej łatwo będzie wynieść pewne wnioski... Wyślij zgłoszenie i cierpliwie poczekaj. Nikt nie będzie w stanie rozwiązać problemu, nie mając jakichkolwiek informacji na jego temat. Wydaje mi się to być logiczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...